In loc sa le ceara bilet, controlorii le-au dat plicuri. Surpriza de care au avut parte sute de bucuresteni in tramvaie

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

Sute de bucuresteni, care au mers marti dimineata cu tramvaiul, au avut parte de o surpriza placuta. In loc sa le ceara biletul la control, angajatii regiei de transport in comun i-au incurajat sa deschida scrisorile lipite pe geamuri si pe scaune.

Randurile scrise de voluntarii Asociatiei "Arta nu musca" i-au indemnat pe oameni sa invete sa se bucure din nou de lucrurile simple si sa nu uite sa zambeasca zilnic.

"Uneori, timpul trece prea repede, anumite zile par la fel sau fara motive de a mai zambi"; "Dar orice s-ar intampla ai incredere ca totul se va rezolva"; "Aminteste-ti de lucrurile simple si de cei dragi" - sunt doar cateva din mesaje.

Acesta este mesajul care a reusit sa descreteasca multe frunti marti dimineata. Nedumeriti in prima faza, apoi curiosi sa vada ce se ascunde in plic, calatorii au descoperit cu emotie si bucurie aceste cuvinte.

Mesajul a ajuns si la soferi care nu s-au sfiit sa dezlipeasca plicurile de pe tramvai. Toti cei care s-au bucurat de scrisori au fost rugati sa le dea mai departe.

Cristina Dobrescu, project manager Asociatia "Arta nu Musca": "In martie, la metrou, am pus 800 de scrisori pe 3 rute diferite, in aprilie, am pus in tren 600 de scrisori. Acum  300. Reactia oamenilor este una buna."

Initiativa Asociatiei "Arta nu Musca" vine intr-un moment in care studiile arata ca romanii se numara printre cei mai nefericiti oameni din lume.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO