Imbulzeala saraciei! S-au dat ajutoare de incalzire la Constanta

Ultima actualizare: 08-05-2012 04:39

Zeci de oameni sarmani au venit din prima zi, dis-de-dimineata, ca sa fie siguri ca vor reusi sa-si lase actele la serviciul de asistenta si protectie sociala. Spiritele s-au incins atunci cand, au fost trimisi acasa, pe motiv ca s-a terminat programul.

Batranii s-au sculat cu noaptea-n cap si s-au asezat la rand, la serviciul de asistenta si protectie sociala. In jur de 200 de persoane s-au inscris pe o lista tinuta de bodyguarzii primariei, insa doar un sfert dintre ei au ajuns sa-si depuna dosarele pentru ajutoarele de incalzire. In aceste conditii, spre sfarsitul programului de lucru cu publicul a izbucnit scandalul.

Oamenii au cerut prelungirea programului pentru ca, spun ei, nu este normal ca dupa atatea ore de asteptare sa fie trimisi acasa.

Spiritele s-au mai potolit doar in momentul in care au primit promisiunea ca a doua zi lista va fi reluata de la ultimul numar.

Angajatii de la Serviciul de Asistenta Sociala se asteapta ca si astazi sa se formeze cozi, chiar daca dosarele pentru ajutoarele de incalzire se primesc pana pe 26 noiembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO