Ideea unor manageri de restaurante pentru a scoate din case familiile cu copii


Ultimul update: Luni 04 Martie 2019 21:40
Data publicarii: Luni 04 Martie 2019 19:36
Categorie: Stiri Sociale

Se înmulțesc restaurantele în România, iar patronii încearcă să se adapteze nevoilor clienților ca să rămână pe piață. Unii amenajează, de pildă, spații de joacă pentru cei mici.

Vor astfel să se asigure că familiile cu copii vor prinde curaj să iasă mai des în oraș la masă.

Într-un restaurant din Cluj a fost amenajată chiar lângă sala de mese o încăpere dedicată celor mici.

Horea Măgureanu, manager restaurant: "Sunt seri puţine fără copii. Spaţiul de joacă este teoretic separat, putem să îl deschidem oricând, dar pentru confortul părinţilor am făcut o chestie retractabilă care oricând poate fi deschisă sau închisă."

Părinte: "Ca părinţi e foarte greu să ieşi undeva cu copilul şi el să aibă interesul crescut şi să nu deranjeze alţi invitaţi la restaurant."

Fetiţă: "Mănânc şi acum sunt la locul de joacă."
Reporter: "Îţi place?"
Fetiţă: "Da."
Reporter: "Cu cine te joci tu aici? Ţi-ai făcut prietene?"
Fetiţă: "Da."

Şi aici jucăriile au adus mai mulţi clienţi.

Bogdan Rusu, head chef restaurant: "Normal că există şi în partea financiară avantaje, avantaje de a aduce mai multe evenimente care au legătură cu familia aici."

Situaţia este similară în acest local din Râşnov unde 80% dintre oaspeţi sunt părinţi.

Mioara Bordea, şef de sală: "Merge foarte bine. Cu siguranţă ne-a ajutat să ne sporim veniturile datorită familiilor."

Clientă: "E o idee excelentă. Copilul e neastâmpărat. El mănâncă ce mănâncă şi vrea să se joace."

În acest caz pe mii de metri pătraţi încărcaţi cu jucării pustii pot petrece ore în şir. Când li se face foame exista meniuri sanatatoase gândite pentru ei.

Mircea Rusu, director spaţiu de joacă: "Un restaurant unde poate să mănânce orice familie şi copil pentru că este mâncare pe toate gusturile."

Willy, bucătar: "Aluatul pe care îl folosim îl facem în casă şi dospeşte timp de 72 de ore. Asta este important pentru că glutenul se rupe şi e mai uşor digerabil pentru cei cu alergie la gluten."

Biletul de acces costa 30 de lei pentru părinte şi copil.

 

O femeie a murit după ce a mâncat într-un restaurant cu o stea Michelin, în Spania
Exasperați de muzica de vizavi, au mai primit o lovitură. Ce s-a întâmplat când au sunat la 112
VIDEO PROTVPLUS.RO