Gropile de pe sosele ii aduc in pragul disperarii si pe edili


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 03:42
Data publicarii: Luni 08 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Ca Bucurestiul e plin de gropi stim cu totii, insa plangeri exista si din tara. Sunt zeci de orase care au strazi fara canalizare sau neasfaltate, desi acestea sunt incluse intr-un program oficial la primariile locale.

Locuitorilor unui oras din Bistrita Nasaud le-a ajuns duminica cutitul la os si au iesit in strada. In orasul Sangiorz Bai soferii se plang ca nu pot ajunge la casele lor din cauza strazii neasfaltate. Cand ploua sau ninge, gropile se transforma in adevarate capcane. Chiar unul dintre consilierii locali a rabufnit duminica dupa ce a ramas cu masina in drum.

De partea cealalta parte, reprezentantii Primariei spun ca nu investesc in modernizarea drumului deoarece mai intai trebuie facuta canalizarea, care deja a fost inceputa. Mai mult, il acuza pe consilier de exces de zel.

O minciuna, acuza la randul lor cei care locuiesc in zona. Ei spun ca s-au plans in repetate randuri la primaria Sangiorz Bai in legatura cu starea drumului, insa nu au primit niciun raspuns de ani de zile.

Oamenii spun ca sunt hotarati sa iasa in strada si sa protesteze pana cand aceasta va fi asfaltata.

 

Strada din Capitala sau mlastina? Vezi VIDEO si FOTO!
Criza a
VIDEO PROTVPLUS.RO