Gest scandalos. Un bărbat a împrăștiat dejecții pe locul de joacă al unor copii

Ultima actualizare: 09-06-2020 17:49

Un bărbat din Dâmbovița a recurs la o metodă scandaloasă de a-i alunga pe copiii care făceau gălăgie în apropierea casei lui. Omul a împrăștiat dejecții din propria latrină în locul unde se adunau cei mici să se joace, spun localnicii.

Iar uluiți de gestul său, sătenii l-au reclamat la poliție. Omul a fost amendat cu 500 de lei, însă, de curățat s-a chinuit altcineva.

Copiii din Ragu se adunau să se joace în curtea unei clădiri abandonate, unde a funcționat mai demult grădiniță satului. Bărbatul - care locuiește în apropiere - le-a cerut de mai multe ori să plece, ca să se poată odihni, însă puștii nici vorbă să-l asculte.

Vecinii spun că, ultima oară, omul s-a înfuriat și a recurs la un gest total ieșit din comun! Omul și-a golit haznaua și a răspândit dejecțiile prin curtea fostei grădinițe.

Localnic: ”În niciun caz nu trebuia să procedeze în felul asta, trebuia să se ducă la autoritățile competente, dânșii știau ce au de făcut.”

Din cauza mirosului greu de suportat, dar și a imaginii greu de privit, copiii au decis să nu mai calce în curtea fostei grădinițe. Între timp, bărbatul bănuit că ar fi murdărit clădirea a fost audiat de polițiști, și-a recunoscut vina și a fost amendat cu 500 de lei.

Totuși, soția celui amendat susține că bărbatul ar fi nevinovat. Recunoaște că era deranjat de gălăgia copiilor, însă spune că nu el a murdărit locul.

Soţia celui acuzat : ”Nu, nu a dat, soțul a fost obosit de la muncă, nu se ducea să dea, Doamne ferește! Mai strigă așa la ei, dar să facă așa nebunie, e ieșit din comun.

În cele din urmă, o femeie din sat a încercat să curețe zona, dar fără mare succes.

Asemenea metode extreme de a alunga vizitatorii s-au întâlnit și în alte țări: de pildă, în Suedia, în aprilie, primăria orașului Lund a împrăștiat o tonă de găinaț prin parc, pentru ca oamenii să nu se adune acolo, întrucât riscul infectării cu noul coronavirus era mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO