Haine din bumbac organic si scutece bio-degradabile, la BabyExpo!

Ultima actualizare: 02-10-2012 15:39

Febra cumparaturilor ecologice a cuprins si piata produselor pentru bebelusi. De la hainute din bumbac organic si matase bio, la scutece bio-degradabile, care se pot refolosi.

 

Daca va tenteaza, aflati ca rafturile sunt pline la BabyExpo, un targ dedicat copiilor si mamicilor, deschis joi, in Capitala.

Hainutele fabricate ecologic, sustin vanzatorii, sunt vopsite cu vopsele naturale, iar procesul de inalbire este natural. Da, dar sunt cam cu 20% mai scumpe. Un body costa 38 de lei, o pijama 63 si o rochie 123 de lei.

La targ se gasesc scutecele reutilizabile, bineinteles, tot din bumbac bio, cultivat fara pesticide. In plus, spun expozantii, faceti si economie. Un set de 18 scutece, care costa 700 de lei, va ajunge pana cand piticul dumneavoastra implineste 3 ani. Pe scutece normale ati da in jur de 1.500 de euro, in acelasi interval.

Cu toate ca avantajele prezentate de comercianti sunt multe, exista si mamici reticente la idee de a folosi un scutec de mai multe ori. Dau vina, in primul rand, pe lipsa igienei.

Tot la capitolul "ecologism" este si bicicleta din lemn, la 350 de lei.

Cei care nu cauta neaparat produse 100% naturale trebuie sa stie ca la targul de la Sala Polivantela gasesc de toate: carucioare, scaune pentru masina, mobilier, imbracaminte si jucarii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO