Ethan Hawke vine in Romania pentru lansarea filmului "Before Midnight"

Dată publicare: 02-04-2013 20:56
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


Ethan Hawke, actorul care si-a pus celebritatea in slujba copiiilor saraci din Romania, se intoarce la Bucuresti. Isi va lansa ultimul film, "Before Midnight".

Iar evenimentul, organizat de asociatia OvidiuRo, are drept scop, strangerea de fonduri, pentru programul "Fiecare copil in gradinita".

Ethan Hawke va fi insotit de mama sa, care a ajutat generatii intregi de copii romani sa aiba o sansa, la educatie.

Povestea filmului incepe in urma cu 18 ani, in urma cand Celine, interpretata de actrita Julie Delpy si Jessie - Etan Hawke se cunosc intr-un tren, coboara la Viena si petrec o noapte impreuna inainte de rasarit, de unde si titlul filmului, "Before Sunrise". Pelicula s-a bucurat de un mare succes, iar producatorii au hotarat sa continue aceasta saga.

Eroii traiesc din nou povestea lor de dragoste in a doua parte a seriei, "Before Sunset", lansata in 2004. Decid sa se intalneasca peste 6 luni, dar se revad abia dupa 9 ani, la Paris, unde petrec o zi impreuna, inainte de apus.

In 2013, Ethan Hawke si Julie Delpy isi continua aventura, dupa inca 9 ani, in "Before Midnight" - "Inainte de miezul noptii", film apreciat de presa internationala.

La premiera din Romania va participa si mama actorului. Leslie Hawke a lasat cu multi ani in urma America, pentru Romania. Ea a fondat Asociatia OvidiuRo, care ii ajuta pe copiii saraci sa mearga la scoala si sa-si faca un rost.

Leslie Hawke: "Numim evenimentul 'Before is to late' pentru ca vrem sa le aratam oamenilor din Romania cat de importanta este educatia timpurie. Eu cred ca este vorba despre o problema romaneasca, nu este o problema specifica americana, este o problema pe care trebuie sa o rezolve localnicii".

Filmul va avea premiera pe 27 iunie in Bucuresti.


VIDEO PROTVPLUS.RO