Epoca lui "eco" si "bio". Romanii, amatori de bunatati autohtone
Satui de atatea chimicale, romanii nu rateaza nici un targ de produse autohtone, convinsi ca ce se face la noi e de calitate. La Cluj, de pilda, cumparatorii s-au inghesuit la un targ agricol, de unde au plecat cu sacosele burdusite de bunatati.
Traim in epoca lui "eco" si "bio". Doua cuvinte care vand orice, mai ales daca la taraba gasim si un producator care isi da cuvantul ca eticheta reflecta realitatea.
Inghesuiala mare a fost la casul de oaie, la branza de burduf si la telemea. Toate provin dintr-o ferma ecologica din comuna clujeana Manastireni.
De o incantare a papilelor gustative au avut parte si amatorii de carne. Iar prajiturile facute dupa reteta bunicii nu au dus lipsa de pofticiosi.
Desi sunt multumiti de vanzarile de la targuri, producatorii autohtoni viseaza sa-si aseze marfurile pe rafturile hipermarketurilor, dar putini dintre ei au reusit pana acum sa incheie astfel de contracte.