Cati muncitori romani trebuie sa calculeze traiectoria unui pom, ca sa pice FIX in directia opusa

Dată publicare: 13-03-2012 17:26
Dată actualizare: 06-10-2012 05:52


Niste muncitori din Constanta au ilustrat, fara sa vrea, una dintre faimoasele legi ale lui Murphy: "daca ceva poate sa mearga prost, atunci sigur va merge".

Chemati sa taie un plop urias, care ameninta sa se prabuseasca peste o casa, oamenii au facut masuratori, au cantarit lucrurile, au desenat in minte traiectoria trunchiului urias si, cand s-au apucat de treaba, au reusit sa doboare arborele fix peste acoperis. Cineva care trecea cu masina prin zona a reusit din fericire sa filmeze isprava.

Protagonistii tragi-comediei sunt angajatii primariei Faclia. La inceput, au dat tarcoale arborelui inalt de 10 metri si au facut un plan de bataie.

Iscusiti, au oprit circulatia rutiera, au legat apoi o franghie de copac si una de un utilaj. Bineinteles, dupa reteta romaneasca - unul taia, sase priveau.

Daca tot se plictiseau, iar strada era blocata, pasagerii unei masini au simtit ca urmeaza sa se intample ceva maret. Si au inceput sa filmeze cand au realizat ca muncitorul taie truchiul complet gresit iar colegii lui n-au intervenit. Asa ca a urmat dezastrul dictat, inevitabil, de legile fizicii.

Acoperisul a fost gaurit, iar impricinatii si-au pus mainile in cap.

In final, muncitorii au taiat copacul in bucati iar casa omului, a fost reparata pe cheltuiala primariei. Scenele ireale s-au petrecut luna trecuta.


VIDEO PROTVPLUS.RO