Corupția Ucide, apel pentru Piața Victoriei: ”Hai afară la zăpadă! Hai Olafi să construim!”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
om de zapada
Facebook.com

Grupul Corupția Ucide a anunțat pe Facebook o acțiune în ton cu vremea. Protestatarii vor să se strângă miercuri seara în Piața Victoriei, pentru a construi acolo ... oameni de zăpadă.

Conform sursei citate, ”personajul principal este simpaticul OLAF” fără să se specifice clar dacă este vorba despre personajul filmului de desene animate din seria ”Frozen” sau dacă se referă la Oficiul European de Luptă Antifraudă, OLAF - instituția care l-a investigat pe Liviu Dragnea.

Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) a dat publicităţii, în 13 noiembrie, un comunicat pe tema punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea de către DNA pentru fraudă cu fonduri europene.

Gruoul Corupția Ucide mai precizează faptul că în zona din Piața Victoriei, folosită de mai bine de 1 an pentru organizarea de proteste la adresa Guvernului, este acum plină de zăpadă, după ce Primăria Capitalei a decis să folosească acest loc pentru depozitare.

”Hai afară la zăpadă! Hai Olafi să construim!

Gabriela Firea a strâns zăpada de pe arterele principale din zona Pieței Victoria, dar a depozitat-o pe toată pe insula din fața Guvernului, unde se protestează de mai bine de un an.

Dacă tot cei mici sunt în vacanță forțată, ne-am gândit să vă propunem ca diseară dupa ora 18:00, când vor termina programul de lucru părinții, să ne strângem în Piață pentru a construi oameni de zăpadă.

Dacă tot avem atât de multă zăpadă la dispoziție, ar fi păcat să nu ne bucurăm de ea!

Personajul principal este simpaticul OLAF, așa că vă lansăm provocarea să construim cât mai mulți Olafi în Piața Victoriei.

Veniți cu morcovi, nasturi și oricare alte materiale care ne-ar putea ajuta!

Ne vedem in Piață, la zăpadă!” - se arată în mesajul postat pe Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO