Chef Scarlatescu si secretul unui stufat de 5 stele. Bucatarul surprinde: "N-am nici macar o tigaie"

×
Codul embed a fost copiat

Fara o mana de stevie, un snop de leurda, un manunchi de ceapa si unul de usturoi, plus alte ierburi datatoare de aroma, nu poti livra un stufat de 5 stele.

Juratul de la MasterChef, Catalin Scarlatescu, aduce piesa finala pentru meniul de Pasti. Si el a invatat toate secretele de la taranii nostri, care puneau mare pret pe verdeturile crescute natural in gradina. Oricum, si intr-o bucatarie complet utilata ar fi extrem de util ajutorul unei bunici pricepute.

Pregatiti o tigaie uriasa si inca o oala gigantica pentru pus la cuptor. De nevoie, chef Scarlatescu isi gateste stufatul intr-o bucatarie de lux.

"Eu n-am acasa nici macar o tigaie. N-am o oala, am un ibric in care mai fac ceai cateodata. Spre rusinea mea", spune Catalin Scarlatescu.

Porneste de la bucati de la gat si coaste subtiri, calite in ulei si presarate cu sare gema. Dar nu carnea e baza, ci bratul de prospaturi. Usturoi si ceapa, taiate de 3 centimetri.

Citește și
Ciorba de miel
Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Verdeata se lasa la scurs si acopera apoi carnea calita. Imediat se adauga si cuburile de rosii si apoi ajunge la cuptor. Doua ore, cat stufatul sta la cuptor, specialistul sta fara griji. O leguma ingrasata cu chimicale nu afecteaza o mancare clasica. Stufatul ramane la cald pana scade si prinde culoare atat cat doriti.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Masterchef Catalin, retete si mituri despre friptura de miel.
Masterchef Catalin, retete si mituri despre friptura de miel. "De ce sa bati mielul? Ce-ai cu el?"

Prima va iesi rumena, crocanta si bine aromata, doar ca se adreseaza celor care n-au griji cu silueta. A doua e insa usoara, fara grasimi si, mai ales, incredibil de simpla - pe langa miel, veti pune doar apa si sare.

Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu
Cum sa faci o ciorba de miel ca un adevarat MasterChef. Reteta juratului Catalin Scarlatescu

Catalin Scarlatescu, juratul aprig de la Master Chef, a scos de sub capac o portie noua de ponturi pentru masa de sarbatoare.

Cum sa faci un drob ca un adevarat MasterChef. Gateste-l dupa reteta lui Catalin Scarlatescu
Cum sa faci un drob ca un adevarat MasterChef. Gateste-l dupa reteta lui Catalin Scarlatescu

In functie de cum ii este norocul de la stana si pana pe platoul cu antreuri din ziua de Pasti, mielul poate face un popas si intr-o bucatarie de lux.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.