Ce au UITAT autoritatile inainte de inaugurarea tronsonului Cernavoda-Medgidia. Soferii, debusolati


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 19:10
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2012 18:22
Categorie: Stiri Sociale

20 km noi de autostrada se unesc cu bucata Medgidia-Agigea si Bucuresti-Cenavoda. Din pacate, nu exista indicatoare cu destinatiile de vacanta, astfel ca turistii se descurca cu greu.

Sunt trimisi spre Bulgaria, port sau Constanta si nu spre Agigea, Eforie sau Neptun

Noul tronson inaugurat, Cernavoda-Medgidia, se uneste cu bucata veche de Murtfalar-Agigea. In total sunt acum 245 de km de autostrada.

Unii soferi sunt insa confuzi. Au, intr-adevar, un indicator care ii trimite spre Constanta, dar parca nu le vine sa creada ca pot merge pe autostrada.

Pe bucata noua, 20 de km, deocamdata se circula pe un singur fir pe sens pana dupa Medgidia.

Aici apare prima problema a soferilor. La aceasta bifurcatie sunt doua indicatoare: unul spre Bulgaria si Constanta, unul spre Tulcea si Constanta.

Practic, din acest punct puteti ajunge spre Agigea, unde pentru statiunile din sudul litoralului faceti dreapta, iar pentru orasul Constanta, stanga.

Ne intoarcem la bifurcatia aflata la 20 de km inainte de Agigea. Aici avem doua variante: daca urmarim indicatorul Murflatlar ajungem la intrarea din Constanta, dupa Valul lui Traian. Sau urmam indicatorul Tulcea-Harsova, cu destinatie Mamaia.

La un moment dat, pe aceasta varianta puteti ajunge si pe centura orasului Constanta, inaugurata si ea si care va scoate la Ovidiu.

Aveti insa grija, pe bucatile de autostrada inaungurate joi nu exista spatii de servicii si nici benzinarii.

VIDEO PROTVPLUS.RO