Ce a făcut o bucureșteancă exasperată că poliția nu o ajută după ce i s-a furat scuterul

29-08-2017 18:37


Exasperată ca poliţia n-o ajută să îşi recupereze scuterul furat, o tânără în Bucureşti le-a făcut munca agenţilor, în speranţa că aşa va fi prins hoţul.

După fiecare pas, fata mergea la secţie şi prezenţa dovezile, însă poliţiştii îi spuneau că nu au rezolvat cazul. Nici când le-a dus imagini în care se vede fața suspectului n-au reuşit să îl prindă.

În urmă cu 3 ani, Mirela s-a trezit ca scuterul ei, un vespa model mai vechi, a fost furat din faţa blocului în care locuia. Individul a aşteptat momentul propice şi la 4 dimineaţa a acţionat.

Tânăra s-a dus imediat la poliţie să facă plângere. Descumpănită ca agenţii nu au nici o pistă, Mirela a început să facă munca de detectiv în locul lor. Apoi, tânăra a început să pună întrebări prin bloc.

Din nou a mers la secţie cu informaţiile găsite, dar nu a primit nici un răspuns. A mai aşteptat câteva luni, timp în care poliţia tot nu l-a găsit pe hoţ, aşa că fata a dat anunţuri pe Facebook în care a pus fotografia suspectului pe scuterul ei. Cu răspunsurile oamenilor, Mirela a mers din nou la secţia de poliţie.

În 3 ani de zile, agenţii care s-au ocupat de cazul Mirelei s-au tot schimbat, însă cercetările au rămas în acelaşi stadiu. Poliţia Capitalei ne-a comunicat că în acest dosar anchetatorii au audiat martori, au analizat imaginile, însă nu au găsit hoţul.

Deşi ştie că nu are nicio şansă să îşi recupereze scuterul sau măcar banii pe el, Mirela vrea că hoţul să fie prins. Problema este că, în cazul unui furt calificat cum e acesta, infracţiunea se prescrie după 5 ani şi au trecut deja 3.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO