"Casatorii" de o zi in autobuzul dragostei. Ce au facut romanii de Dragobete


Ultimul update: Sambata 28 Februarie 2015 07:13
Data publicarii: Miercuri 25 Februarie 2015 08:18
Categorie: Stiri Sociale

24 februarie a fost ziua in care am iubit si ne-am lasat iubiti, in stil suta la suta romanesc.

Dragobetele, sarbatoarea dragostei in varianta noastra traditionala, i-a facut pe multi tineri sa incheie legaminte fierbinti, chiar si pentru o zi. Alte cupluri cu state vechi au tinut - fie si in gluma - sa retraiasca momentul in care au spus DA in fata ofiterului de stare civila.

La Bacau, spre exemplu, un autobuz al dragostei a circulat prin tot orasul, transformat in casa de casatorii. Doi tineri au urcat in "autobuzul dragostei", care a circulat mai bine de 5 ore prin tot orasul Bacau. Inconjurati de inimioare si baloane, multi s-au grabit - cel putin pentru o zi - sa incheie legamantul, mai ales ca si regulile unei astfel de casatorii au fost iesite din comun.

Daca pentru pentru unii tineri casatoria de o zi a fost o simpla joaca, doi batranei simpatici au luat-o foarte in serios. Impart peste 40 de ani de casnicie si, de Dragobete, au vrut sa retraiasca emotiile pe care le-au avut cand si-au unit destinele. Pentru oficierea ceremoniei, doamna si-a luat inapoi numele de fata. Chiar daca Dragobetele a trecut, cursa speciala cu destinatia "iubire" nu si-a incheiat traseul.

Tags: dragobete,

DRAGOBETELE: Jumatate dintre romani celebreaza sarbatoarea romaneasca a dragostei. Idei pentru a-ti surprinde partenerul
DRAGOBETE, TRADITII si OBICEIURI. Sarbatoarea iubirii la romani e si un simbol al primaverii
VIDEO PROTVPLUS.RO