Bucurestiul se umple de strazi cu sens unic, pentru deblocarea traficului


Ultimul update: Miercuri 03 Octombrie 2012 01:11
Data publicarii: Marti 30 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Politistii au impus deja restrictia de circulatie rutiera pe 15 strazi si altele vor urma in curand. Totul pentru a incerca sa decongestioneze traficul tot mai aglomerat, intr-o capitala in care sunt pe strazi aproape 2 milioane de masini.


Infiintarea strazilor cu sens unic este o incercare a comisiei tehnice de circulatie de a fluidiza traficul in zonele aglomerate. Pe strazile Caraiman si Trotusului se va merge incepand de marti pe un singur sens. 

Acestea nu sunt singurele zone pentru care s-a luat masura. Pe alte sapte strazi, intre Vatra Luminoasa si soseaua Iancului, s-a impus sens unic. La fel si pe sase artere din zona soselei Baneasa.

Strazile cu sens unic sunt o solutie pentru soferii care vor sa ocoleasca bulevardele aglomerate.

Unii soferi s-au bucurat, altii insa nu au tinut cont de semnul de acces interzis si au luat-o pe contrasens. Ii costa insa puncte, amenda si penalizare. 

Si daca unii dintre soferi intra pe interzis cu buna stiinta, altii cad in pacat din cauza neatentiei. Masura ii deranjeaza si pe riverani, care nu stiu ca s-au schimbat regulile de circulatie la ei in cartier.

Multi au fost iertati marti de amenzi. Au primit doar avertismente, insa de miercuri cine ignora semnele nou instalate vor fi penalizati.

Daca vrei sa stii mai multe despre cum se circula in Romania secolului 21, citeste materialul de aici.

Circulatia ingreunata din cauza zapezii pe mai multe drumuri nationale
Restrictii de trafic in Capitala pentru repetitiile de Revelion
Fascinanta epopee a traficului din Bucuresti
VIDEO PROTVPLUS.RO