Bucurestiul devine Capitala Teatrului in weekend: s-a dat startul festivalului "B fit on the steet". PROGRAMUL spectacolelor

30-05-2014 08:07


Centrul Bucurestiului s-a umplut joi seara de artisti, iar trecatorii s-au transformat in spectatori entuziasti, odata cu deschiderea oficiala a Festivalului International de Teatru pe Strada.

Iar Dambovita a fost invaluita de lumina si culoare la repetitia generala dinaintea marelui show ce va incepe diseara, la ora 21.50, in zona Bibliotecii Nationale. Cateva fantani arteziene au dansat in ritmul muzicii, la unison cu imaginile proiectate pe apa.

Centrul Capitalei s-a umplut joi noapte de magie si culoare- cateva fantani din cele peste 40 incluse in spectacolul Aquatic Show International au dansat in ritmul muzicii. Au fost ultimele repetitii dinaintea marelui show ce va avea loc diseara pe Dambovita.

Intre timp, la Universitate, Helena, o acrobata din Marea Britanie, le oferea spectatorilor un show la inaltime. Suspendata la zeci de metri in aer, Helena a facut o demonstratie inedita de echilibristica, legata de un balon.

"E o priveliste minunata. Ce oras frumos aveti si ce mod minunat de a-l vedea. Cel mai frumos lucru este sa pot sa fac asta pentru voi. E o mare placere sa fiu aici, serios", a spus Helena Marina.

In Piata Enescu, o alta companie a facut spectacol la 50 de metri deasupra pamantului. Suspendati de o macara, cativa tineri le-au demonstrat spectatorilor ca se poate juca teatru si in aer.

Pe stazile din centrul Capitalei si-au facut aparatia creaturi si papusi gigant, fete imbracate in flori rosii, pe picioroange, si tobosari mascati in clovni.

"Am vazut niste lucruri foarte frumoase. Am vazut niste fete care erau imbracate in niste floricele", a spus, entuziasmata, o fetita.

Toate spectacolele au fost interactive.

Festivalul International de Teatru pe Strada- "B-fit in the street" - tine pana duminica seara, iar distractia este garantata si nu costa nimic.

Daca doriti sa luati parte la spectacole, gasiti aici programul festivalului "B-fit on the street".

VIDEO PROTVPLUS.RO