Bloc din Galați, terorizat de șobolani. "Sunt de la mic la mare, plus unul cât o pisică"

Dată publicare: 08-03-2021 13:49
Dată actualizare: 08-03-2021 14:29


Este invazie de şoareci şi şobolani într-un bloc din Galaţi. După ce au pus capcane, locatarii au filmat imagini greu de privit, cu zeci de rozătoare moarte la uşa fiecărui apartament.

Totul s-ar întâmpla din cauza unei vecine cu probleme psihice, care obişnuieşte să care gunoaie în locuinţă. Oamenii au despus plângeri pe unde au putut, dar tot nu știu cum să facă să scape de focare. 

Locatar şapca roşie: "Şobolani sunt de la mic la mare. Plus unul cât o pisică. Este bolnavă mintal, a fost luată la psihiatrie acum vreo 4 ani, 5, am înţeles. I-au făcut curat, cu asociaţia, după care s-a întors înapoi."

Vecina despre care oamenii spun că obişnuieşte să strângă gunoaie de la tomberoane are aproximativ 50 de an. Este cunoscută cu probleme psihice. Locatarii au făcut adrese la Direcţia de Sănătate Publică, Primărie, Poliţie, dar, pentru că este vorba despre accesul într-o proprietate privată, nu a fost găsită nicio soluţie.

Reprezentanții asociaţiei de proprietari spun că le e şi ruşine să le mai ceară locatarilor bani, ca să îi facă femeii curat în apartament. Dramatic este că cea acuzată se poate dovedi oricând un pericol pentru cei de pe scară, dar și pentru ea însăși. Cel puțin, asta spun oamenii.

Anisoara Dumitriu, preşedinte asociaţie de proprietari: "Iese dezbrăcată pe stradă. Văd copiii ceea ce văd. Degeaba avem acolo un om de la poliţie, dacă trece şi merge mai departe. Complexul este terorizat. Noi, asociaţia, nu mai avem ce să facem, am făcut tot ce era posibil."

Nelu Carp, şef Secţia 1 Poliţie Locală, Galaţi: "Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iese din apartament, aduna gunoaie, tulbură ordinea publică. Având în vedere că este o proprietate privată, ar trebui să intervină asociaţia de proprietari."

Poliţiştii locali au amendat-o pe femeie, dar asta nu a rezolvat nimic. În încercarea de a scăpa de şobolani, locatarii au chemat, pe banii lor, o firmă de deratizare.

Tags: șobolani, galați,


VIDEO PROTVPLUS.RO