Bataie de joc: detinuti dusi sa viziteze Palatul Culturii aflat in renovare

Dată publicare: 05-12-2008 00:00
Dată actualizare: 18-09-2012 01:30


inchisoare

Mai multi detinuti-minori din penitenciarul de la Iasi au fost dusi, joi, sa viziteze Palatul Culturii din Iasi, insa nu au putut intra in cladire intrucat organizatorii vizitei nu au stiut ca Palatul Culturii este inchis pentru renovare.

Detinutii urmau sa viziteze Palatul Culturii, bijuteria Moldovei. Din pacate, palatul este in renovare, asa ca detinutii nu au putut decat sa culeaga informatii de la un profesor de istorie.
oficial penitenciar

Detinutii-minori inchisi la Penitenciarul Iasi urmau sa viziteze, joi, Palatul Culturii, insa cand au ajuns in fata cladirii atat ei, cat si cei care ii insoteau au constatat ca usile palatului sunt inchise. Din acest motiv, detinutii-minori au avut parte doar de o mini-excursie in jurul cladirii.

"Am fost nevoiti sa-l inchidem pentru public. Ma mira faptul ca un grup de la penitenciar a putut veni fara sa stie ca Palatul este inchis. Daca am fi fost anuntati telefonic sau printr-o adresa scrisa, le-am fi putut raspunde din timp. Sunt uimita ca i-au putut scoate totusi din penitenciar fara sa se gandeasca ca nu au o adresa scrisa inainte", a afirmat Lacramioara Stratulat, directorul Palatului Culturii din Iasi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO