BAC-ul in Botosani: Seminarul teologic, singurul din judet cu 100% promovabilitate


Ultimul update: Sambata 27 Octombrie 2012 17:59
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2011 17:06
Categorie: Stiri Sociale
elevi seminar teologic

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat in judetul Botosani este, inaintea contestatiilor, de 56%, cu mult sub cea din anii anteriori, in conditiile in care in 2009 au promovat acest examen 98% dintre candidati.

Din cei 3.641 de absolventi de liceu care s-au inscris la bacalaureat in judetul Botosani, 1.997 au promovat examenul, 1.562 au fost respinsi, 75 au fost absenti, iar sapte au fost eliminati pentru fraude.

Singurul liceu cu promovabilitate de 100% a fost Seminarul Teologic Liceal "Sf Ioan Iacob" din Dorohoi, unde s-au inscris la bacalaureat 20 de absolventi.

Inspectorul scolar general al judetului Botosani, Ada Macovei, a declarat ca rezultatele inregistrate in judet la acest examen sunt mult sub asteptari.

"Este cu mult sub asteptarile noastre, insa este rezultatul unei evaluari corecte. Trebuie sa le multumesc celor care s-au implicat in evaluarea corecta a elevilor pentru ca invatamantul are acum nevoie de corectitudine. Cat despre cei care au venit sa-si incerce norocul la bacalaureat le doresc pregatire usoara si cat mai mult noroc la sesiunea din toamna", a spus Ada Macovei.

Iata HARTA REZULTATELOR DE LA BAC

Sursa: Mediafax

Sondaj stirileprotv.ro: 5 motive pentru care BAC-ul din 2011 e cel mai slab din istorie
Bac 2011: Suceava, lider detasat la promovabilitate pana acum - 65%
BAC 2011: Liceul din Capitala care a evitat dezastrul - toti elevii au promovat
VIDEO PROTVPLUS.RO