Rezultate Evaluare Nationala 2012 Judetul Cluj. 16 elevi au obtinut media 10

Ultima actualizare: 02-08-2012 07:08
Rezultate Evaluarea Nationala

Pentru elevii care tocmai au terminat clasa a VIII-a urmeaza cele mai intense ore din acest an. Au trecut peste examenele de la Evaluarea Nationala 2012, iar acum numara minutele pana cand rezultatele vor fi emise de catre Inspectoratul Scolar.

REZULTATELE FINALE au fost afisate. Le gasiti atasate in partea de jos a acestui articol.

REZULTATELE examenului din Cluj au fost afisate ONLINE pe site-ul inspectoratului judetean

Un numar de 16 elevi din judetul Cluj au obtinut media 10 la evaluarea nationala, fiind inregistrate, in total, peste 250 de note maxime la cele trei probe - limba romana, limba materna si matematica, arata rezultatele de dinainte de contestatii, comunicate, vineri, de Inspectoratul Scolar Judetean.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de ISJ Cluj, "la testele nationale au fost inregistrate 267 de note de zece la cele trei probe - limba romana, limba materna si matematica. Cele mai multe note de zece - 209, au fost obtinute la matematica, 51 la limba romana si 10 la limba materna" transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, au fost 16 elevi din judetul Cluj care au avut media 10.

In cursul zilei de vineri se pot depune contestatii in centrele de examen, se arata in documentul citat.

Nu au fost examene de evaluare usoare nici in acest an. La Limba si Literatura Romana a fost chiar scandal din cauza baremului unui subiect, pentru ca pana la urma lucrurile sa fie lamurite si reparate de Ministerul Educatiei.

Dupa incheierea probelor care s-au desfasurat fara probleme insemnate de disciplina in timpul examenelor, elevii si parintii asteapta acum cu sufletul la gura sa afle care este de fapt rezultatul muncii de un an de zile.

Stirileprotv.ro va vor tine la curent cu toate rezultatele de la examen in timp real, pe fiecare judet din Romania.

Aici vei gasi Rezultate Evaluare Nationala 2012 Judetul Cluj, imediat ce ele vor fi facute publice de Inspectoratul Scolar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO