Aveti grija cat va albiti dintii! Puteti sa ramaneti fara ei

Dată publicare: 20-11-2008 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 02:53


Ce nu fac romanii pentru un zambet de Hollywood? Aproape orice. Chiar daca, statistic vorbind, grosul populatiei are probleme mari cu dantura. In loc sa isi plombeze cariile, foarte multi au devenit adepti ai metodelor de albire.

Medicii stomatologi spun ca, in ultima vreme, de patru ori mai multi clienti le-au cerut dinti de un alb stralucitor. Problema este ca acest procedeu este riscant in anumite cazuri.

Daca prin anii '90 doar tinerii apelau la estetica dentara, acum medicii se lauda cu pacienti de toate varstele. Nici oferta nu lipseste.

O sedinta de albire, cu durata de 30 de minute, costa cam 200 de euro. Daca nu vreti sa ajungeti la cabinet, exista si solutii de albire a dintilor la domiciliu.

Membrii "Societatii de Stomatologie Estetica" din Romania spun ca aceste geluri sau prafuri de albire ne pot face si mari probleme.

Daca insistati si va asumati toate aceste riscuri e bine sa stiti totusi ca tratamentele de albire se fac doar din patru in patru ani. Inainte sa faceti asta aveti nevoie de un detartraj. Metoda le este interzisa femeilor insarcinate, copiilor sub 16 ani sau celor care au boli ale gingiilor ori carii.


VIDEO PROTVPLUS.RO