"Avem o reducere de 20% pentru biciclisti". Beneficiile de care au parte cei care merg pe doua roti

30-08-2014 19:56


Biciclisti, poftiti pe la noi! - este invitatia unor localuri care le ofera clientilor ce vin la ei pe bicicleta reduceri la nota de plata.

Biciclistii nu trebuie sa-si mai puna problema ca nu au unde sa-si lase vehiculul, atunci cand ies in oras, ba chiar sunt rasfatatii teraselor, restaurantelor sau pub-urilor.

La terasa unui pub din centrul Timisoarei, clientii care vin pe bicicleta primesc o reducere de 11% la achitarea consumatiei. Ideea i-a venit administratorului localului dupa ce a observat ca nu trece minut fara sa observi macar un biciclist in trecere.

"Umblu cu bicicleta tot timpul. Am lasat-o, cred, 4 zile anul acesta, cand chiar zapada era necuratata pe carosabil.Orice initiativa care da un drept si un respect biciclistului ne apropie de ceea ce vrem noi, de civilizatie, PUNCT", a spus un biciclist.

"Avem o reducere de 20% pentru cei care vin cu bicicleta si evita sedentarismul", asa sunt intampinati clientii la o terasa.

La o ceainarie din Brasov oferta spune ca daca vii cu bicicleta ai reducere de 10% pe fiecare roata.

"Sunt foarte draguti, unii chiar vin cu bicicletele aproape pana in ceainarie: Uitati ca avem biciclete primim reducere? Ca sa fie siguri ca o primesc", spun managerul Ana Guguian.

Biciclistii au reducere si la telegondola din Sinaia. 5 urcari la pret de 3, adica 60 de lei in loc de 100, si doua trasee marcate la dispozitie, cu grade diferite de dificultate, mediu si avansat.

"Sunt niste avantaje pretioase pentru aceasta nisa, care, din pacate, pana acum buna vreme nu a fost incurajata sa se bucure de ce le ofera muntele la noi in tara", a spus Bogdan Falcescu, directorul telegondolei Sinaia.

Initiativa reducerilor pentru clientii pe bicicleta a fost preluata si de localuri din Iasi, Sibiu si Bucuresti.

VIDEO PROTVPLUS.RO