Atentie! Puteti fi oricand executat silit pentru datoriile la stat


Ultimul update: Joi 29 Martie 2012 13:59
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Portareii sunt gata sa ii execute pe romani si daca au milioane si daca au doar 100 de lei. Bugetul este sarac si flamand, asa ca inghite fara discriminare orice leut. Asadar, daca va stiti cu restante la taxe si impozite, mai bine le platiti.

In caz contrar, riscati sa vi se blocheze pensia sau leafa. Zeci de mii de romani pot sa confirme.

La Oradea, peste 5.000 de oameni s-au trezit cu poprire pentru ca nu si-au achitat darile catre stat. In 2009 un barbat, de exemplu, nu a fost la zi cu impozitul pentru casa si masina. A trecut anul, iar acum primaria i-a oprit de pe cardul de salariu restanta de 300 de lei.

Alti 35.000 de romani au primit acasa somatii de plata, iar daca nu se grabesc la ghiseu vor pati la fel.

Cum vremurile sunt grele, inspectorii nu mai accepta scuze. Ei spun ca ii gasesc pe datornici oriunde s-ar ascunde. Si asta pentru ca legea le permite sa solicite bancilor conturile oamenilor, adresa acestora si locul de munca. Scapa doar cei care nu au carte de munca, proprietati si conturi.

Pe de alta parte, de cand e lumea nu patesc nimic cersetorii si prostituatele pentru ca nu inregistreaza venituri legale ce pot fi verificate de stat. De obicei datoriile acestora, adica amenzile primite, se prescriu dupa 5 ani.

Sute de case scoase la vanzare de banci! Unele chiar la jumatate de pret!
100.000 de romani executati silit de banci risca sa fie aruncati in strada
VIDEO PROTVPLUS.RO