ADMITERE LICEU 2013. Lista locurilor libere la liceele din tara

Dată publicare: 28-06-2013 12:02
Dată actualizare: 01-07-2013 06:57


Cross Gandul Evaluare Nationala 2012

ADMITERE LICEU 2013. Pe site-ul EDU.RO a fost afisata lista locurilor libere la fiecare liceu din tara, in functie de specializari.

Pe site-ul EDU.RO a fost publicata lista locurilor libere la liceele din tara, in functie de judete.

Dupa ce isi afla notele la REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013, elevii pot intra pe site-ul EDU.RO, unde pot da click pe numele judetului, pentru a vedea locurile libere de la licee.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA LOCURILOR LIBERE LA FIECARE LICEU DIN TARA

Ministerul Educatiei a publicat de asemenea si un model de completare a fisei de inscriere, precum si GHID DE ADMITERE LA LICEU.

EVALUARE NATIONALA 2013, ADMITEREA LA LICEU.

Repartizarea computerizata in licee va avea loc in trei etape. In prima etapa de admitere se pot inscrie candidatii din seria curenta, precum si cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2013 - 2014.

Din 5 pana in 10 iulie vor fi completate optiunile in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora, asistati de diriginti, si vor fi verificate fisele editate de calculator, pentru corectarea eventualelor greseli.

Dupa ce baza de date va fi verificata de Comisia Nationala de Admitere, in 16 iulie va avea loc repartizarea computerizata a absolventilor inscrisi in prima etapa.

Listele cu candidatii vor fi afisate in 17 iulie la scolile in care elevii au invatat si la liceele la care au fost repartizati, iar pana in 26 iulie pot fi depuse dosarele de inscriere.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013

A doua etapa de admitere va avea loc in perioada 17 iulie - 1 august, pentru candidatii din seria curenta, precum si pentru cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2013 - 2014.

In perioada 17-22 iulie vor fi completate fisele de optiuni de catre candidatii care nu au participat la prima repartizare si de catre cei care au ramas nerepartizati.

Repartizarea computerizata a candidatilor din etapa a doua de admitere va avea loc in 25 iulie, in aceeasi zi urmand sa fie afisate listele la scoli si licee.

Candidatii repartizati vor putea depune dosarele de inscriere la licee in perioada 25-26 iulie.

In 26 iulie, liceele vor transmite situatia locurilor ramase libere in urma neinscrierii candidatilor admisi in cele doua etape, iar in perioada 29 iulie - 1 august vor fi rezolvate, de catre comisia judeteana de admitere, situatiile speciale, respectiv cele privind candidatii care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen si cei care nu au participat la primele doua etape.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013

In etapa a treia de admitere in licee, repartizarea computerizata va avea loc in 5-6 august, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara mai tarziu.

Pentru invatamantul seral si cel cu frecventa redusa, admiterea este programata in perioada 1 mai - 26 iulie. Inscrierea la invatamantul seral sau cu frecventa redusa a candidatilor din seriile anterioare va avea loc in 23 si 24 iulie, iar repartizarea candidatilor, in perioada 24-26 iulie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO