A sunat la 112, pentru ca nu era lasata sa parcheze in zona pentru persoanele cu handicap.Ce a urmat

23-03-2013 20:23


Mama unui copil cu dizabilitati a incercat sa incercat sa parcheze pe un loc rezervat persoanelor cu astfel de probleme. Dar patronii inchisesera toate aceste spatii, pentru ca asteptau marfa.

Cand a vazut ca nu ajunge la nicio intelegere cu ei, femeia a sunat la 112. Politistii insa au amendat-o tot pe ea, pe motiv ca a apelat inutil serviciul de urgenta.

Cand a ajuns la piata, femeia a gasit blocat accesul catre locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilitati. Pentru ca era in masina cu fiul ei de 6 ani, epileptic si incadrat la gradul 1 de handicap, ea a incercat sa ajunga totusi pe un astfel de loc.

Administratorii pietei spun ca asteptau marfa si rezervasera special acele locuri, pentru ca erau cele mai apropiate de intrare. Sustin ca i-au recomandat femeii un alt loc, la fel de bun.

Cum soferita a insistat sa parcheze pe locul de langa piata, discutia dintre ea si agentul de paza a degenerat.

"Fiul meu incepuse sa planga pentru ca s-a speriat si am chemat politia in acel moment. Am fost sanctionata eu si nicidecum piata sau bodyguardul respectiv si mi s-a spus ca nu a fost o urgenta", marturiseste femeia.

In final, politistii au amendat-o pe mama copilului cu 300 de lei.

"A devenit violenta, le-a adresat injurii bodyguarzilor. Exista martori, nu era in pericol, nu necesita sa sune la 112", declara Claudia Burada, purtator de cuvant IPJ Ilfov.

Nemultumita, femeia spune ca va contesta amenda in instanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO