A fost diagnosticata cu o forma rara de cancer si are nevoie de ajutor pentru a trai. "Imi doresc sa imi cresc nepotii"

12-10-2016 15:17

Liliana Cozma

 Avand o forma foarte rara de cancer, Liliana Cozma are nevoie de sprjin financiar pentru o sansa la vindecare.

La inceputul acestui an, Liliana a fost diagnosticata cu colangiocarcinom, un cancer al ductelor biliare care apare la 1 din 100.000 de persoane. Acest cancer nu a raspuns la la tratamentele obisnuite, precum chimioterapie sau radioterapie, si nici nu s-a vindecat in urma unei operatii costisitoare realizate in Turcia.De aceea, in acest moment, Liliana se trateaza prin imunoterapie, un tratament nou aparut la care merge o data la 4 saptamani in Germania.

________________________________________________

Puteti dona in conturile deschise la Raiffeisen Bank Bucuresti:
(PENTRU DONATII DIN STRAINATATE CODUL SWIFT ESTE = RZBRROBU).

Cont bancar In RON, deschis pe numele meu (Alexandrina Liliana Cozma):
RO73RZBR0000060015947043

Cont bancar in EURO, deschis pe numele sotului meu (Ervin Cozma):
RO88RZBR0000060018594291

Telefon: 0732228348

E-mail: ervin.cozma@yahoo.com

_________________________________________________

Tratamentul costa cel putin 6.000 de euro pe luna, insa, in functie de ce ii administreaza Lilianei medicii germani, poate costa si mai mult. Din pacate, tratamentul nu este suportat de Casa de Asigurari de Sanatate din Romania, iar Liliana are nevoie de minimum 10 sedinte pentru a se vindeca. In acest moment a facut 3 sedinte, dar are nevoie de suport financiar pentru a continua. Sansele de vindecare sunt mari, dovezi reale fiind cazurile de cancer si alte boli grave vindecate prin acest tratament de medicii germani. Insa, acum, banii sunt marele obstacol in calea insanatosirii ei.

Liliana are parte de tot sprijinul familiei, un sot minunat si un copil extraordinar de 17 ani. „Imi doresc sa mai traiesc, sa imi vad copilul la facultate. Imi doresc sa ma bucur alaturi de el cand se va casatori. Imi doresc sa imi cresc nepotii”, spune ea.

Mai multe informatii despre tratament si modalitatile de a o ajuta pe Liliana sunt disponibile pe website-ul ei: lilianacozma.ro

Tratamentul cu imunoterapie este realizat la clinica doctorului Thomas Nesselhut, din Duderstadt, Germania. Acest tratament a fost intens mediatizat la noi prin cazul Anei Maria Craciun, care s-a vindecat, desi medicii nu ii mai dadeau nicio sansa.

Tratamentul consta in principal intr-un vaccin cu celule dendritice, o descoperire care a fost premiata cu Premiul Nobel pentru medicina. Pe website-ul Lilianei, la rubrica Despre tratament, sunt puse mai multe informatii relevante despre vaccin si alte proceduri recomandate de medicii germani.

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO