Cei 14 tineri internati cu toxiinfectie alimentara se simt bine

Ultima actualizare: 08-04-2012 18:40

Un numar de 14 copii si tineri cu varste intre 8 si 21 de ani de la Complexul de servicii pentru copilul cu handicap numarul 14 din Ramnicu Sarat au fost internati la spitalul din oras, cu simptome de toxiinfectie alimentara.


Medicii nu au stabilit deocamdata ce a provocat imbolnavirea tinerilor cu varste intre 8 si 21 ani. Se stie doar ca acestia au inceput sa se simta rau dupa ce au servit la masa de duminica branza si smantana.

Inspectorii sanitari au luat probe din aceste alimente si le-au trimis la analize.Tinerii care au ajuns la spital sunt acum in afara oricarui pericol. Medicii spun ca pacientii se simt bine si ca vor fi externati marti. Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta si spun ca vor face verificari in cantina institutiei. Ii vor ancheta si pe angajatii centrului pentru persoane cu handicap pentru ca nu exclud ca de la ei sa se fi contaminat mancarea.

Conform aceluiasi comunicat, in cursul zilei de duminica reprezentanti ai Autoritatii de Sanatate Publica si ai Inspectiei Sanitare de Stat au mers la Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr.14, au recoltat probe alimentare si probe pentru efectuarea de analize medicale pentru o parte din personalul complexului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO