Povestea unui bebeluș care a supraviețuit fără mâncare și apă, timp de două zile. L-a salvat fratele de 3 ani

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Copil gasit in masina
Twitter

Un copil în vârstă de un an a supraviețuit timp de două zile, fără apă și mâncare, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de mașină.

 Mama sa a fost ucisă, iar fratele de trei ani a fost găsit rătăcind pe un drum din orașul Camden, din statul american Arkansas, informează The Independent.

Potrivit poliției din Arkansas, un băiețel de trei an identificat drept Kylen a fost găsit luni dimineața în timp ce rătăcea pe un drum din Camden. Autoritățile au precizat că băiețelul avea zgârieturi pe trup, da că părea să fie sănătos. După ce au postat o fotografie pe Internet, au descoperit că mama sa, Lisa Holliman, în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută.

Astfel, șeriful din ținutul Ouachit s-a întors în zona în care a fost descoperit copilul, unde a găsit o mașină râpă, nefiind vizibilă din drum. Oamenii legii au descoperit trupul femeii în afara mașinii. Ea a murit din cauza rănilor, după ce a fost aruncată din autoturism. Totodată, fratele de un an se afla în mașină, prins cu centură de siguranță în scăunelul său, fiind în stare bună.

„Fără nicio îndoială, au trecut prin iad”, a spus detectivul Nathan Greenley.

Anchetatorii cred că accidentul a avut loc în weekend. Kylen a reușit să iasă din mașină pe acoperiș, după care a reușit să parcurgă dealul și să plece în căutare de ajutor.

Bunicul copilului de trei ani, James Holliman, l-a descris pe Kylen drept „erou”. „Mi-a fost greu să îmi văd nepotul așa rănit”, a spus el.

Totodată, bărbatul a mai precizat că medicii legiști i-au spus că fiica sa era însărcinată. „N-am știut. Am pierdut două persoane.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO