Noi detalii în cazul bărbatului din Galați care și-a dus bebelușul la spital în stare gravă. Ce au descoperit anchetatorii

Dată publicare: 09-06-2021 17:21
Dată actualizare: 09-06-2021 18:07


Un individ de 24 de ani din judeţul Galaţi este arestat pentru tentativa de omor, în formă agravantă, după ce şi-ar fi agresat bebeluşul în vârstă de numai o lună.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că l-ar fi lovit pe copil din greşeală, în somn, însă medicii şi-au dat seama că nu putea fi vorba despre un accident.

În urmă cu o lună, când bebeluşul a ajuns la spital în stare gravă, însoţit de mama - în vârstă de 17 ani, medicii şi-au dat seama că pruncul a fost agresat. Primele investigaţii au arătat multiple fracturi craniene, cheaguri de sânge şi alte leziuni. Tatăl de 24 de ani le-ar fi explicat poliţiştilor că l-a lovit din greşeală, în somn, pentru că dormeau în acelaşi pat.

Expertiză medico-legală care a fost încheiată arata, însă, că bărbatul a minţit. Procurorii spun că individul l-a lovit pe nou născut în repetate rânduri cu un corp contondent şi i-a pus viaţa în pericol.

Procurorii au schimbat încadrarea din vătămare corporală din culpă, în tentativa la omor în formă agravantă, iar judecătorii au hotărât imediat arestarea bărbatului pentru 30 de zile. Starea bebeluşului este, în continuare foarte gravă.

Tags: galaţi, agresat,


VIDEO PROTVPLUS.RO