Coșmar pentru o fată de 18 ani din Prahova. Invitată la o petrecere, a fost violată de 9 bărbați

Dată publicare: 09-06-2021 17:00
Dată actualizare: 09-06-2021 20:34


O tânără de 18 ani din Prahova a fost sechestrată și violată de nouă bărbați, o noapte întreagă.

Invitată la o petrecere de două adolescente în care avea încredere, victima s-a trezit imobilizată și agresată sexual.

Petrecerea transformată în coșmar a avut loc într-un apartament din Ploiești. 9 dintre cei 12 bărbați prezenți în locuința ar fi participat la viol, susțin anchetatorii.

Fata a fost chinuită întreaga noapte și lăsată să plece abia a doua zi, când ea s-a dus direct la poliție.

Anchetatorii au descins, miercuri dimineața, la 12 adrese din Ploiești și Câmpina, unde au făcut percheziții. În total, 14 persoane au fost duse la audieri.

Și cele două fete de 15 ani care au ademenit victima în locuința respectivă trebuie să dea explicații. Polițiștii spun că o cunosc pe una dintre ele, pentru că obisnuiește să fure din magazine.

Şase persoane au fost reţinute 

 

Şase persoane au fost reţinute miercuri în urma celor 12 percheziţii efectuate în Ploieşti şi Câmpina la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în cazul unei tinere de 18 ani, informează IJP Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, persoanele respective vor fi prezentate joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, 12 percheziţii, în Ploieşti şi Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, în cazul unei tinere de 18 ani.

Conform sursei citate, 14 mandate de aducere au fost puse în executare.

"Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai, o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti pentru audieri", preciza IJP Prahova.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.


VIDEO PROTVPLUS.RO