Băiețel de trei ani, decedat în urma unor dureri de stomac. Ce au descoperit medicii

08-02-2021 21:49


Băiețel de trei ani, decedat în urma unor dureri de stomac. Ce au descoperit medicii

Un băiețel de trei ani a murit la două zile după ce s-a plâns de dureri de stomac. Dus de urgență la spital, medicii din Bristol nu au mai reușit să-l salveze.

 

Băiețelul în vârstă de trei ani, Jude Chinn, a început să plângă de durere de stomac și să vomite, astfel că părinții l-au dus de urgență la spital.

Medicii i-au făcut rapid ecografie și au constatat că intestinele i se răsuciseră. Copilul a fost dus la spitalul din Bristol și operat, dar iar în ciuda eforturilor, nu a supraviețuit.

„Era un băiețel sănătos, zâmbitor și fericit, care își iubea frații. L-am culcat și după o oră a început să plângă de durere. I-a fost rău toată noaptea iar dimineață era letargic, așa că am chemat ambulanța, care l-a dus la spitalul Musgrove Park. Acolo i s-a făcut prima evaluare iar medicii au crezut inițial că are diabet, dar toate analizele au infirmat asta” a povestit mama copilului, potrivit publicației „The Sun”.

Medicii au descoperit că o parte din intestinul său nu mai funcționa, astfel că l-au trimis la spitalul din Bristol. Acolo s-a luptat pentru viața lui încă 24 de ore, dar într-un final, organismul micuțului a cedat.

„În acel moment, lumea noastră s-a destrămat. Însă, am fost uimiți de grija și compasiunea fiecărui membru al personalului din spital” a mai spus mama băiețelului.

Băiețelul a murit pe 5 iunie anul trecut, iar acum familia strânge bani pentru semenii aflați în situații similare. O echipă de 18 voluntari va demara o campanie de strângere de fonduri care va dura nouă zile, călătorind între două orașe.

„Vom strânge cât mai mulți bani posibil, pentru că oricine din situația noastră merită asta. Am discutat cu câțiva prieteni, și am stabilit să o facem cu multă dăruire” a spus tatăl băiețelului.

Peste 23.500 de lire s-au strâns pe o pagină de internet, tot din donații.

 

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO