Orasul care interzice mancarea McDonald's. Fast-food-ul, considerat un rau la fel de mare ca fumatul

Dată publicare: 23-01-2012 08:37
Dată actualizare: 17-10-2012 21:55


McDonald's

Cetatenii orasului Californian Loma Linda, centru al Bisericii adventiste de ziua a saptea, sunt indignati ca municipalitatea a aprobat construirea primului restaurant McDonald’s din localitate si lupta pentru a schimba aceasta decizie.

Considerat drept unul din cele mai sanatoase orase din lume, cu cei mai multi locuitori longevivi, multi din membrii bisericii cred ca mentinerea unui stil de viata sanatos este o obligatie religioasa. 

Cei mai multi dintre locuitorii din Loma Linda sunt vegetarieni si considera ca McDonald’s, cu hamburgherii plini de grasimi si cartofii prajiti cu multe calorii, vine in contradictie cu convingerile lor religioase si este un afront la stilul de viata sanatos pe care l-au dezvoltat in oras in decursul anilor.

Un fost angajat McDonald's publica imagini incredibile din bucataria unui restaurant. VIDEO

McDonald’s nu se potriveste cu Loma Linda”, a spus dr. Wayne Dysinger, seful Centrului de Medicina Preventiva de la Universitatea Adventista. “Este comparabil cu fumatul. Nu exista nicio indoiala ca fumatul este daunator sanatatii. Sa expui oamenii la mancarea de tip fast-food este la fel de daunator pentru sanatate”, a mai spus el.

Loma Linda este orasul in care fumatul este interzis de 30 de ani si in care comercializarea alcoolului nu este permisa.

Diferenta intre McDonald's si KFC. Cum arata cartofii prajiti dupa 3 ani de la cumparare

Cand McDonald’s a primit autorizatia de la consiliul local de a ridica un restaurant, liderii orasului au primit reactia dezaprobatoare de la alegatorii lor.

Citeste si:

10 lucruri despre McDonald's care te vor lasa mut de uimire

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO