Oana Zavoranu a innebunit asistentele de la spital cu fitele ei

oana zavoranu

Asistentele medicale si-au facut zeci de cruci cand au scapat de Zavoranu, care a sustinut ca a fost gravida cu Tudy, dar ca a pierdut sarcina. Nemultumita de conditiile din Spitalul CF2, Oana a trecut la lectii de dresaj cu personalul medical.

Click: „Oana este o femeie pretentiosa, un pacient care ne-a dat ceva batai de cap. Ne cerea de cel putin zece ori pe zi sa ii spalam pe jos, in rezerva. I-am schimbat asternuturile, dar nici unul nu i-a placut. Pana la urma, a cerut unul, de acasa. Nu ii convenea nimic, striga la noi, nu era deloc politicoasa!", ne-a declarat o angajata a spitalului. De altfel, si Oana a recunoscut, dupa doua zile de spitalizare, ca nu este un pacient comod si ca medicii s-au si scuzat ca nu au conditii mai bune pentru ditamai pacientul VIP. Zavo s-a externat pe semnatura, dupa ce si-a rezolvat, in mare parte, problemele de sanatate, preferand sa doarma in patul ei, de acasa. Ca sa nu intre orice musafir nepoftit in rezerva, dar mai ales mama ei, Marioara, cu care se cearta prin tribunale de mai bine de 7 ani, pentru bani, Oana si-a proptit in usa doi bodyguarzi cat casa.

Libertatea: O tine o luna la poarta pe Moni? Daca Iri nu renunta de bunavoie la fiica sa, Columbeanca mai are de asteptat pana o va lua pe Irina  Dupa ce, luni, a plans de bucurie cand a aflat ca isi poate lua fetita acasa pana la finalizarea divortului, Moni a ajuns din nou pe culmile disperarii. Sotul ei a refuzat sa i-o incredinteze de bunavoie pe Irina, astfel ca acum Columbeanca trebuie sa urmeze calea legala. Bruneta e nevoita sa astepte ca magistratii sa isi motiveze decizia, ceea ce ar putea dura de la cateva zile pana la 30. Abia apoi, Moni se poate intoarce la palatul de la Izvorani, impreuna cu un executor judecatoresc si un echipaj de Politie, pentru a-si lua cu ea fetita in varsta de 4 ani. In acest timp, Irinel Columbeanu a fost ocupat, ieri, sa dea declaratii la Politia Snagov, in dosarul in care isi acuza sotia de rele tratamente aplicate minorului. Afaceristul a adus si doi angajati de-ai sai, ca martori. Acestia au declarat ca Monica o batea pe micuta Irina.

Ziarul Ring: Irinel: „Tentativa Monicai, doar o gluma proasta” Incercarile Monicai Columbeanu de a-si lua fiica de la Izvorani au fost sortite si ieri esecului. Inca de dimineata, Irinel s-a ocupat de plangerea penala facuta sotiei sale la Politia Snagov, pentru rele tratamente aplicate minorului. Omul de afaceri a depus la dosar probe (inscrisuri si inregistrari audiovideo) care demonstreaza comportamentul agresiv al Monicai fata de fiica lor, Irina. Tribunalul Bucuresti i-a oferit, luni, Monicai castig de cauza in privinta custodiei temporare a Irinei, urmand sa redacteze si sa motiveze decizia definitiva. In ciuda hotararii, Irinel se opune executarii acesteia pana la redactarea in scris si continua sa-si atace sotia, acuzand-o ca incearca sa creeze presiuni care i-ar putea dauna fiicei lor.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Oana ii cere lui Pepe despagubiri de 2.5 milioane de euro
Oana ii cere lui Pepe despagubiri de 2.5 milioane de euro

Scandalul dintre Oana si Pepe a ajuns si la procurori. Potrivit procurorilor, pentru “violarea secretului corespondentei, santaj si amenintare”, Oana ii cere sotului ei, Pepe, daune de 10 milioane de lei, adica circa 2,5 milioane de euro.

Tatal lui Pepe face declaratii socante: Oana e diabolica
Tatal lui Pepe face declaratii socante: Oana e diabolica

Scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe s-a transformat intr- o adevarata drama pentru familia cantaretului. Ion Pascu a declarat ca sufera enorm pentru fiul lui, “care are acum numai otrava si venin in suflet, dupa ce a fost inselat de nevasta”!

Natalia Mateut, arestata in Olanda pentru ca ar fi folosit carduri false
Natalia Mateut, arestata in Olanda pentru ca ar fi folosit carduri false

Scene demne de un film politist, vineri seara, pe strazile din Amsterdam. Natalia Mateut, alaturi de iubitul ei si inca doi prieteni au fost trantiti la pamant si incatusati de politisti, pe motiv ca au folosit carduri false la cumparaturi.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.