Vreo asemanare? Lady Gaga si Madonna sunt verisoare

×
Codul embed a fost copiat

Cantaretele americane Lady Gaga si Madonna sunt verisoare de gradul al noualea, a declarat Chris Child, un expert in genealogia vedetelor de la Hollywood.

Daily Mail: De cand a explodat pe scena muzicii pop in urma cu doi ani prin piese ritmate si costume de scena provocatoare, Lady Gaga a fost permanent comparata cu Madonna, considerata "regina muzicii pop". Asemanarile dintre cele doua dive au fost considerate a fi atat de mari, incat la un moment dat Lady Gaga, in varsta de 25 de ani, a fost chiar acuzata ca a plagiat una dintre piesele celebre ale Madonnei.

Potrivit unor documente recente, prezentate de Chris Child, cele doua artiste americane sunt rude indepartate. "Sunt verisoare de gradul al noualea", a declarat Chris Child, expert in cadrul New England Historic Genealogical Society, pentru publicatia Boston Globe.

Dupa cercetari amanuntite, Chris Child a prezentat presei americane o serie de dovezi in sprijinul descoperirii sale, potrivit careia cele doua cantarete ar avea ca stramos comun o familie de fermieri care au parasit Franta si s-au stabilit in provincia Quebec din Canada in anii 1600.

Washington Post: Astrid Bergès-Frisbey si Niels Schneider, recompensati la Cannes cu premiile Chopard Actrita Astrid Bergès-Frisbey a interpretat rolul sirenei-vrajitoare din filmul "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi", ce a avut premiera mondiala, sambata, la Cannes, iar Niels Schneider s-a remarcat prin rolul din filmul "Les amours imaginaires", regizat de Xavier Dolan. Decernate de 11 ani in parteneriat cu revista franceza Première si cu Festivalul de Film de la Cannes, aceste premii incurajeaza tinerele talente. Marion Cotillard a fost laureata acestui premiu in anul 2004. Juriului competitiei oficiale de la Cannes este prezidat in acest an de actorul american Robert De Niro. "Nu-mi revin nici acum: De Niro m-a luat in brate si mi-a urat sa am parte de o cariera lunga. A fost de o simplitate si o gentilete incredibile, nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva", a declarat Niels Schneider.

Citește și
Depp
Piratul si "dotatul" se apuca de cantat. Depp si Steven Tyler, parteneri
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

NME.com: Beastie Boys si Prodigy, grupurile cel mai periculos de ascultat in timpul sofatului Organizatorii sondajului i-au rugat pe participanti sa precizeze daca atunci sofeaza comportamentul lor este afectat de muzica pe care o asculta. Circa 60% dintre persoanele chestionate au raspuns afirmativ la aceasta intrebare. Piesele care ii determina pe soferi sa accelereze si sa adopte un stil de sofat mai agresiv sunt, in ordine, "Sabotage" (Beastie Boys), "Firestarter" (Prodigy), "To Be Loved" (Papa Roach), "Stronger" (Kanye West) si "Preludiu in do diez minor" (Serghei Rahmaninov). Respondentii au fost rugati sa precizeze si titlurile acelor piese care ii calmeaza cel mai mult in timp ce conduc. Pe primul loc s-a situat ciclul de concerte "Anotimpurile" de Antonio Vivaldi, urmat de piesele "Breakdown" (Jack Johnson), "Someone Like You" (Adele), "Yellow" (Coldplay) si "Landslide" (Fleetwood Mac).

Inrumor.com: AC/DC: Nu le vom permite niciodata fanilor sa ne descarce muzica de pe internet Membrii grupului australian, care a lansat un nou DVD live pe 9 mai, intitulat "AC/DC: Live At River Plate", au declarat pentru Sky News ca doresc ca piesele lor sa poata fi cumparate doar atunci cand fac parte dintr-un album. "Stiu ca The Beatles si-a schimbat punctul de vedere, dar noi vom continua in acest fel. Pentru noi, este mai bine astfel. Suntem o trupa care a debutat cu albume si asa am fost mereu", a declarat chitaristul Angus Young. "Mereu am fost o trupa ale carei piese, daca le-ai auzit la radio, ei bine, ele au o durata de doar trei minute. De obicei, cele mai bune piese ale noastre erau parti componente ale unor albume", a adaugat Angus Young.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, fotomodelul Bar Rafaeli
Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita sa, fotomodelul Bar Rafaeli

Leonardo DiCaprio si iubita sa, modelul israelian Bar Rafaeli, au decis sa se desparta, dupa ce au ajuns la concluzia ca niciunul dintre ei nu doreste sa se casatoreasca.

Piratul si
Piratul si "dotatul" se apuca de cantat. Depp si Steven Tyler, parteneri

Johnny Depp, care in trecut a asigurat partitura la chitara pentru o serie de single-uri lansate de Oasis si Shane McGowan, a anuntat ca s-a imprietenit cu Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, alaturi de care va compune cateva cantece.

Producatorul emisiunii
Producatorul emisiunii "Punk'd" de la MTV a fost omorat in fata casei sale

Soc in lumea muzicii si a televiziunii din America dupa ce un tanar producator la MTV a fost gasit mort in fata casei sale din Los Angeles. Gabriel Ben-Meir a fost impuscat in cap, iar politia inca nu are niciun suspect in acest caz.

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.