VIDEO. Eminem de Romania, Adrian Tutu: Lupta! Esti roman deci poti

Ultima actualizare: 27-10-2012 14:48
Adrian

Dupa o finala incendiara in care toti s-au prezentat admirabil, a venit si momentul desemnarii castigatorului. In urma voturilor publicului si a unei lupte stranse intre Valentin Dinu, Narcis Iustin si Adrian Tutu, pe primul loc s-a clasat Adrian Tutu.

Adrian Tutu, marele castigator de la "Romanii au talent"!

ProTv: Adrian Tutu este un tanar care a venit la preselectie pentru ca pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda.

El si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii, iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept, asa ca s-a mutat singur in apartamentul lasat de ai lui. A muncit pe santier, insa nici o clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.

Talentul lui este de a canta si dansa si el crede ca in ceea ce priveste pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani cand a compus o piesa pentru parintii lui care au decedat. Munceste in diverse locuri sa se intretina singur: in constructii, ospatar.

Gandul: ”ROMANII AU TALENT”. Cine a castigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO Marele castigator al finalei "Romanii au talent" este Adrian Tutu, orfanul care canta rap. "Sper ca versurile mele sa fie de acum inainte un mesaj pentru voi", le-a spus Adrian Tutu telespectatorilor. Se anunta ocupantii primelor trei pozitii, in ordine aleatorie. Acestia sunt Valentin Dinu, Narcis Iustin Ianau si Adrian Tutu.

Evenimentul Zilei: Adrian Tutu, castigatorul concursului "Romanii au talent" Cea de-a doua zi de Paște a fost una speciala pentru concurentii emisiunii „Romanii au talent”. De la ora 20.30, in direct de pe platourile Media Pro din Buftea, finalistii au incercat sa uimeasca si publicul cu numere impresionante care sa-i puna in valoare. Nici pentru echipa tehnica a emisiunii nu a fost usor. Pe scena "Romanii au talent" a avut loc o explozie de lumini si efecte speciale, care au facut din show-ul programat in zi de sarbatoare un spectacol special. Invitatii serii au fost Loredana si Damian Draghici. Pana acum, "Romanii au talent" s-a dovedit un adevarat show-fenomen in ceea ce priveste audienta, inregistrand cifre de neegalat.

Romania LiberaVIDEO. Finala "Romanii au talent". Vezi castigatorul marelui premiu Finalistii show-ului "Romanii au talent" au pregatit momente artistice spectaculoase pentru a impresiona publicul in aceasta seara. Castigatorul marelui premiu a fost ales Adrian Tutu. Adrian Tutu a compus o noua melodie pentru finala "Romanii au talent". De aceasta data, mesajul tanarului "Eminem din Romania", asa cum l-a denumit Andra, a fost urmatorul: "Lupta! Esti roman, deci poti!". Andi a fost impresionat: "Ai reusit sa transmiti esentialul - un mesaj si o revolta interioara!", i-a spus el lui Adrian. In lupta pentru marele premiu s-au intrecut 12 romani talentati: Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacsu, Iustin Narcis Ianau, Ballance, familia Luca, Adrian Tutu, Cristina si Alina, Akikai, Valentin Dinu, Luca Valentin si Medea Madalina Felea. Micuta Rebeca Neacsu a dechis seara marii finale de la "Romanii au talent" cu o piesa deosebita, cantata impecabil. "Am avut din nou emotii pentru tine, Rebeca. Indiferent de ce se va intampla in seara asta, tu vei avea un viitor stralucit. Esti o minune a Romaniei", i-a spus Mihai Petre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!