VIDEO. Eminem de Romania, Adrian Tutu: Lupta! Esti roman deci poti

Adrian

Dupa o finala incendiara in care toti s-au prezentat admirabil, a venit si momentul desemnarii castigatorului. In urma voturilor publicului si a unei lupte stranse intre Valentin Dinu, Narcis Iustin si Adrian Tutu, pe primul loc s-a clasat Adrian Tutu.

Adrian Tutu, marele castigator de la "Romanii au talent"!

ProTv: Adrian Tutu este un tanar care a venit la preselectie pentru ca pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda.

El si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii, iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept, asa ca s-a mutat singur in apartamentul lasat de ai lui. A muncit pe santier, insa nici o clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.

Talentul lui este de a canta si dansa si el crede ca in ceea ce priveste pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani cand a compus o piesa pentru parintii lui care au decedat. Munceste in diverse locuri sa se intretina singur: in constructii, ospatar.

Citește și
Egipt noaptea
"Tara care nu doarme", vazuta din spatiu. FOTO unice facute de NASA
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Gandul: ”ROMANII AU TALENT”. Cine a castigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO Marele castigator al finalei "Romanii au talent" este Adrian Tutu, orfanul care canta rap. "Sper ca versurile mele sa fie de acum inainte un mesaj pentru voi", le-a spus Adrian Tutu telespectatorilor. Se anunta ocupantii primelor trei pozitii, in ordine aleatorie. Acestia sunt Valentin Dinu, Narcis Iustin Ianau si Adrian Tutu.

Evenimentul Zilei: Adrian Tutu, castigatorul concursului "Romanii au talent" Cea de-a doua zi de Paște a fost una speciala pentru concurentii emisiunii „Romanii au talent”. De la ora 20.30, in direct de pe platourile Media Pro din Buftea, finalistii au incercat sa uimeasca si publicul cu numere impresionante care sa-i puna in valoare. Nici pentru echipa tehnica a emisiunii nu a fost usor. Pe scena "Romanii au talent" a avut loc o explozie de lumini si efecte speciale, care au facut din show-ul programat in zi de sarbatoare un spectacol special. Invitatii serii au fost Loredana si Damian Draghici. Pana acum, "Romanii au talent" s-a dovedit un adevarat show-fenomen in ceea ce priveste audienta, inregistrand cifre de neegalat.

Romania LiberaVIDEO. Finala "Romanii au talent". Vezi castigatorul marelui premiu Finalistii show-ului "Romanii au talent" au pregatit momente artistice spectaculoase pentru a impresiona publicul in aceasta seara. Castigatorul marelui premiu a fost ales Adrian Tutu. Adrian Tutu a compus o noua melodie pentru finala "Romanii au talent". De aceasta data, mesajul tanarului "Eminem din Romania", asa cum l-a denumit Andra, a fost urmatorul: "Lupta! Esti roman, deci poti!". Andi a fost impresionat: "Ai reusit sa transmiti esentialul - un mesaj si o revolta interioara!", i-a spus el lui Adrian. In lupta pentru marele premiu s-au intrecut 12 romani talentati: Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacsu, Iustin Narcis Ianau, Ballance, familia Luca, Adrian Tutu, Cristina si Alina, Akikai, Valentin Dinu, Luca Valentin si Medea Madalina Felea. Micuta Rebeca Neacsu a dechis seara marii finale de la "Romanii au talent" cu o piesa deosebita, cantata impecabil. "Am avut din nou emotii pentru tine, Rebeca. Indiferent de ce se va intampla in seara asta, tu vei avea un viitor stralucit. Esti o minune a Romaniei", i-a spus Mihai Petre.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Cascadorii rasului. Teren de fotbal, construit in panta. Vezi cat a costat
Cascadorii rasului. Teren de fotbal, construit in panta. Vezi cat a costat

In comuna bihoreana Finis a inceput constructia unui teren de fotbal , cu tribuna si pista de alergare. Costul terenului, care ar trebui terminat pana in 2012, se ridica 150.000 de euro, insa exista o problema: acesta este construit in panta.

"Tara care nu doarme", vazuta din spatiu. FOTO unice facute de NASA

Ca un furnicar sub lupa. Asa arata Egiptul pe timpul noptii, vazut din spatiu. Este tara cu numarul cel mai mare de locuitori pe kilometrul patrat, iar fotografiata de undeva de sus pare tara care nu doarme niciodata.

Irinel, jumatate de ora cu Romanita in masina
Irinel, jumatate de ora cu Romanita in masina

Irinel Columbeanu a fost surprins intr- o benzinarie de pe DN 1, unde s-a intalnit cu Romanita Iovan si cu iubitul acesteia, avocatul Iulian Gogan.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.