Incredibil. L-au «inviat» pe maestrul Ion Dolanescu

Ion Dolanescu

Producatorii unui spectacol au reusit performanta de a-l “invia” pe Ion Dolanescu pentru a-l trece pe afisul show-ului.

Libertatea: Ei au folosit o fotografie cu fratii lui Ion Dolanescu, Nicolae si Constantin, realizata cu multi ani in urma, in care apare si regretatul interpret. Spectacolul “Va pupa Jean!” a avut loc aseara, la Teatrul de vara Mihai Eminescu din Bucuresti si, asa cum era de asteptat, Ion Dolanescu nu si-a facut aparitia, ci doar fratii lui mai mici, care nu mai cantasera impreuna de peste 30 de ani.

Click: Tantareanu, fara bani sa termine piscinele pentru nudisti Criza nu iarta pe nimeni, nici macar pe excentricul Cristian Tantareanu. Omul de afaceri a bagat adanc mana in pusculita pentru a pune pe picioare un complex de agrement acvatic la Corbeanca, dar acum a sistat proiectul din cauza unui impas financiar. „Am investit pana acum vreo cinci milioane de euro, iar pana la finalizare cred ca mai inghite vreo doua. Nu termin anul acesta, pentru ca am ramas fara parale. Abia la anul va astept la nudisti”, ne-a declarat Cristian Tantareanu. In urma cu o luna, omul de afaceri ne-a primit in Paradisul Verde pentru a ne arata cum stau lucrarile la complexul acvatic. „Mi-a placut la nebunie ce am vazut la nemti! Am fost la Therme Erding, langa München, dar si in Bulgaria si Italia. Am studiat, am luat notite si le voi pune in aplicare aici, in Paradisul Verde. Tot complexul va avea vreo 4.500 m p. Vor fi piscine semiolimpice, jacuzzi, saloane de masaj, bazine pentru nudisti, meloterapie subacvatica”, ne-a spus Tantareanu, a carui avere era estimata in 2010 la 13 milioane €.

Ziarul ring: Adrian Tutu a semnat cu MediaPro Music El pregateste si un material discografic pentru care a intrat deja in studiourile de inregistrari si care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei veri. Adrian s-a nascut pe data de 11 martie 1992 in Bucuresti, iar la varsta de patru ani s-a mutat impreuna cu familia la Focsani. Dar viata l-a readus in Bucuresti unde tot ceea ce si-a dorit dintotdeauna incepe cu pasi marunti sa devina realitate. Acum are sansa sa fie in fata unui public caruia sa ii poata transmite un mesaj prin muzica. “Sunt fericit ca pot face urmatorul pas alaturi de MediaPro Music si sper sa nu-i dezamagesc pe cei care au avut si au incredere in mine. Prima piesa la care m-am gandit este pentru cei din noua generatie, dar piesele de pe album vor fi dedicate tuturor. Sunt la fel de nerabdator ca si voi sa lansez in primul rand single-ul si apoi albumul. Sper ca veti fi alaturi de mine si imi doresc sa fac treaba buna in continuare.”, a declarat Adrian Tutu.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cum a cheltuit EBa 110.000 de euro la Bruxelles
Cum a cheltuit EBa 110.000 de euro la Bruxelles

Fiica cea mica a presedintelui toaca sute de mii de euro din banii publici europeni. Nu am putut afla ce contributie concreta a avut EBa in legislatia UE, dar cert este ca activitatea pe care a prestat-o ca eurodeputata nu este deloc ieftina.

Diana Iguana, prizoniera unui criminal in serie
Diana Iguana, prizoniera unui criminal in serie

Diana Stefanescu culege, in sfarsit, roadele muncii sale ca actrita. Ea joaca in filmul Statue Collector, care va fi lansat in 2012, dupa ce romanca isi va termina si cele trei module de actorie la care s-a inscris, in Danemarca si in Montreal.

Coafura a la Beyonce. Uite cum ii sta Innei cu parul cret. FOTO
Coafura a la Beyonce. Uite cum ii sta Innei cu parul cret. FOTO

Inna este una dintre cele mai active artiste in rețelele sociale, astfel incat fanii care o urmaresc pe Facebook și Twitter afla primii care sunt modificarile de look pe care vedeta și le face.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.