El este cel mai destept om din lume. Are un IQ de 230

Ultima actualizare: 31-10-2012 20:24
Tao Terrence

Multi ii numesc genii, altii cred despre ei ca sunt niste ciudati care nu se pot adapta la viata normala, pe care noi o ducem. Insa ei sunt oameni care au ajutat dezvoltarea lumii in care traim, inventand lucruri care ne sunt indispensabile.

BusinessInsider:  La varsta de opt ani Tao Terrence a obtinut un rezultat de 760 la un examen SAT, in 1995, a obtinut un doctorat la Princeton la varsta de 20 de ani, iar la 24 de ani a devenit cel mai tanar profesor de la UCLA.

IQ-ul sau a fost evaluat la 230 de catre Institutul Davidson. Tao a declarat ca a invatat sa citeasca de la serialele Seasame Street.

Christopher Hirata are un IQ de 225

Hirata a "chiulit de la scoala, iar la varsta de 16 ani lucra deja pentru NASA la un proiect cu privire la o posibila colonizare a planetei Marte. Ziarul Universitatii Princeton a declarat ca acesta are un IQ de 225, potrivit testelor efectuate.

Kim Ung-Yong are un IQ de 210
La varsta de patru ani era capabil sa citeasca in japoneza, coreeana, germana si engleza. La cinci ani, rezolva ecuatii diferentiale si calcule cu integrale. Mai tarziu, invitat la o televiziune japoneza, si-a demonstrat fluenta in chineza, spaniola, vietnameza, tagalong, germana, engleza, japoneza si coreeana. La trei ani, cand alti copii sunt fascinati de cartile de colorat, Kim a fost invitat sa participe la cursurile de fizica ale Universitatii Hanyang, iar la sase ani isi petrecea timpul alaturi de savantii de la NASA. A lucrat aici pana in 1978, cand s-a reorientat, alegand ingineria civila, domeniu in care si-a luat doctoratul. I s-a oferit ocazia sa studieze la cele mai prestigioase universitati din Coreea, dar a ales o universitate de provincie, unde lucreaza si in prezent.

Christopher Michael Langan are un IQ de 195

Langan a obtinut cel mai bun rezultat la testul SAT, insa a renuntat la Universitatea de Stat de Montana, dupa ce a ajuns la concluzia ca profesorii nu sunt suficienti de preatiti pentru a-l invata pe el. IQ-ul sau variaza intre 195 si 210. Langan a inceput sa vorbeasca 6 limbi straine si a inceput sa citeasca la varsta de doar 3 ani.

Christopher a declarat ca pentru multi ani a trait o viata dubla, muncind pentru a-si ajuta familia in timpul zilei, si rezolvand ecuatii complicate in timpul noptii.

CNN: Un fost congresman american efectueaza o vizita in Libia pentru a se intalni cu Ghaddafi "Obiectivul nostru este sa il intalnim pe colonelul Ghaddafi astazi si sa il convingem sa paraseasca puterea", scrie republicanul Curt Weldon. Weldon, care a fost membru al Camerei Reprezentanttilor din 1987 pana in 2007, a explicat ca el conduce "o mica delegatie privata, la invitatia directorului de Cabinet al colonelului Ghaddafi". El precizeaza ca aceasta deplasare este cunoscuta de administratia Obama si de membrii Congresului. "El calatoreste cu titlu privat", a declarat pentru AFP un reprezentant al Departamentului de Stat. Statele Unite nu au anuntat, in acest stadiu, nici o incercare oficiala de a dialoga cu tabara lui Ghaddafi. Diplomatul Chris Stevens a sosit insa marti la Benghazi pentru a fi emisar pe langa rebeliune.

The Telegraph: Al-Qaida reconstruieste bazele in zone muntoase din Afganistan In septembrie 2010, aviatia militara americana a distrus mai multe obiective ale insurgentilor din zona Korengal, supranumita "Valea Mortii". Printre tintele distruse s-a numarat si o tabara de antrenamente a retelei al-Qaida. Comandamentul american afirma atunci ca printre zecile de morti s-ar numara si doi lideri al-Qaida, precum si un saudit dat in urmarire pentru activitati teroriste. Desi atacul a fost incununat de succes, faptul ca a fost necesar reprezinta o schimbare de strategie in aceasta regiune afgana. La noua ani dupa interventia militara americana, apareau semnale ca reteaua al-Qaida parea sa isi reconstruiasca infrastructura terorista.

New York Times: Ghaddafi ii trimite un mesaj lui Barack Obama "Fratele lider al revolutiei i-a trimis miercuri un mesaj presedintelui american Barack Obama in urma retragerii de catre Statele Unite din coalitia agresiva colonialista cruciata impotriva Libiei", a declarat agentia, fara sa ofere detalii despre continutul mesajului. Armata americana si-a retras luni avioanele de lupta pe care le-a implicat in campania internationala din Libia. Ea nu va mai furniza de acum decat avioane pentru realimentare in zbor sau pentru misiuni de bruiaj si supraveghere. Statele Unite afirma ca se gandesc in continuare la posibilitatea de a recunoaste Consiliul National de Tranzitie (CNT), care reprezinta rebelii, ca interlocutor legitim. Franta, Qatarul si Italia au facut deja acest lucru.

CNN: TEPCO va plati despagubiri de peste 8.000 de euro familiilor evacuate Dupa aproape o luna de la cutremur din 11 martie, Tokyo Electric Power, principalul distribuitor de electricitate din Japonia, analizeaza modalitatile de a incepe despagubirea celor 80.000 de persoane evacuate pe o raza de 20 de kilometri in jurul centralei, din cauza riscurilor radioactive, potrivit televiziunii publice NHK. Ministrul Comertului, Banri Kaieda, a vrut ca aceasta indemnizatie, care nu va fi definitiva, sa fie platita "rapid". "Cred ca TEPCO trebuie sa isi asume responsabilitatea acestor plati pentru a compensa pagubele provocate de accidentul de la centrala", a adaugat el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO