Declaratie soc. Monica Columbeanu: Daca o pierd pe Irina ma sinucid

Monica Columbeanu

Monica este disperata, de cand Irinel i-a luat fetita, iar toate actiunile sale de a o revedea pe micuta Irina s-au soldat cu esecuri. Tanara le-a marturisit unor apropiati ca ar fi capabila de un gest extrem daca ar pierde-o pe Irinuca.

Click: Moni s-ar fi plans apropiatilor de starea sa psihica deplorabila. De cand nu mai sta cu fiica ei, este cu nervii la pamant si refuza sa acorde interviuri televizate pentru ca nu-si poate controla emotiile. In plus, nu vrea sa fie acuzata de teatru ieftin. Plange din orice, mai ales dupa ce a vazut declaratiile propriei mame, care a acuzat-o ca isi batea fetita cu brutalitate, nu mai mananca si doarme din ce in ce mai putin. Columbeanca este bantuita si de ganduri negre, fiind capabila, in caz ca isi va pierde definitiv fetita, la un gest necugetat. Moni crede ca viata fara fiica ei de patru ani nu isi are rostul.

Libertatea: Liviu Varciu este alaturi de Pepe: "Pepino, capul sus!"  Liviu Varciu a trecut si el printr-un divort la fel de mediatizat ca cel al lui Pepe, si la fel ca acesta a ales sa-si spele rufele in public. In ultimele zile, sarmantul actor s-a perpelit din cauza scandalului amoros dintre Oana si Pepe si regreta faptul ca acestia s-au despartit, dar, tocmai pentru ca se regaseste in povestea lor, ii este alaturi latin lover-ului. "Sunt fanul lui Pepe numarul unu. Imi pare rau ca s-au despartit pentru ca erau frumosi impreuna, dar viata iti ofera o gramada de surprize. Nu credeam ca se vor desparti vreodata, dar, dumnezeu este mare...Poate se vor reimpaca", a declarat Liviu Varciu. El nu a uitat nici sa-l incurajeze barbateste pe cel care se afla in plin proces de divort: "Pepino, capul sus, fratele tau este langa tine".

Ziarul Ring: De ce isi rupe Irinuca papusile Divortul Columbenilor tine prima pagina a ziarelor si nu ii afecteaza doar pe Irinel si pe Monica, ci si pe fetita lor, Irina. Copilul si-a vazut existenta data peste cap si echilibrul micului ei univers complet destabilizat. Psihologul lui Iri a povestit, pentru „ring”, ca fetita este atat de marcata de felul in care a fost tratata, incat a ajuns sa-si distruga papusile. De cand lumea, jocul preferat al fetitelor este „de-a mama”. Potrivit psihologilor, copiii au comportament imitativ. „In general, copiii fac ceea ce vad si modul in care sunt tratati de adulti se rasfrange asupra comportamentului lor. Irinuca isi rupe papusile, le bate, le trage de par. Gesturile ei spun multe. Fetita sufera, dar un copil de patru ani uita si isi revine pe masura ce echilibrul se va reinstala in viata ei”, ne-a declarat Lucian Iordanescu, psihologul care, de ceva ani buni, este prieten cu Irinel Columbeanu si care se arata socat de atitudinea fetitei.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Oana Zavoranu: Pepe? Un derbedeu, un mort, un needucat!
Oana Zavoranu: Pepe? Un derbedeu, un mort, un needucat!

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe. Sambata seara, solistul si-a facut bagajele si a plecat, pe sest, intr-o vacanta prelungita, in Europa. Luata prin surprindere, Oana a facut o criza de nervi.

”Irina era o povara pentru Monica”
”Irina era o povara pentru Monica”

Incearca din rasputeri sa demonstreze ca este o mama buna pentru fiica sa, dar norocul nu pare a fi de partea Monicai Columbeanu.Presedintele T.A.T.A. a dezvaluit, cat de indiferenta este „Scorpia de la Izvorani” fata de Irina.

Pepe, la distractie, Oana a facut crize de isterie!
Pepe, la distractie, Oana a facut crize de isterie!

Unul la bal, altul la „spital". Hotarat sa divorteze de Oana, solistul gusta din plin viata de burlac si a facut un show de zile mari, de Ziua Femeii, la un restaurant.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.