Declaratia unei dansatoare: Iri se iubea mereu cu stripteuzele

Ultima actualizare: 06-04-2012 00:15
Irinel Columbeanu

Tineretea lui Irinel Columbeanu ascunde detalii incendiare. Miliardarul facea sex la greu, la mijlocul anilor ‘90, cu cele mai tari stripteuze de la celebrul Sexy Club din Bucuresti.

Click: „Daca nu voiam sa mergem in camera de la subsol cu un client, patronul ne batea si ne obliga sa o facem. Existau clienti cu care trebuia sa ne culcam gratis. Erau prietenii patronului. Printre cei cu functii inalte imi aduc aminte de Columbeanu de Alcatel, un procuror si un deputat”. Asa suna un fragment din declaratia data la Politie, in iunie 1995, de catre una din cele mai celebre dansatoare de la Sexy Club, Georgeta Calin. Numele ei de scena era Lorry, iar Irinel „de Alcatel” e nimeni altul decat Irinel Columbeanu. Vrajit de formele ei si mare amator de sex, Iri, care avea pe atunci 38 de ani, frecventa des clubul. Lorry a mai spus ca, in afara clientilor „de lux”, prieteni ai patronului, se culca si cu diversi oameni de afaceri, pe sume cuprinse intre 150 si 400 de dolari.

Libertatea: Antonia: "In Romania am vazut prima data caini vagabonzi"  “Inna este de apreciat. In afara de talentul incontestabil, cred ca a avut o stea norocoasa. Si Beyoncé e un model pentru mine”, ne-a marturisit Antonia, cand a venit vorba de artisti pe care-i admira si la performan tele carora ar vrea sa ajunga. Anul acesta, bruneta a renuntat la colaborarea cu Tom Boxer, alegand o cariera solo. Tocmai a lansat un nou single, “Marionette”, care spera sa devina hit international, la fel ca “Morena”, care, sustine ea, “se canta in peste 60 de tari, din Dubai pana in Turcia si chiar in SUA, ceea ce este absolut incredibil”.

Ziarul Ring: Teo Trandafir: „Dumnezeu mi-a dat inca un semn frumos”Teo a declarat ca isi va sarbatori ziua de nastere in weekend, cand prietenii ei vor avea timp sa o viziteze. Ieri insa, vedeta a evitat efortul, respectand indicatiile medicilor. „Maia mai are putin si se intoarce de la scoala, asa ca inca nu ne-am hotarat ce vom face, dar oricum,nu mare lucru, pentru ca este in mijlocul saptamanii si atunci prietenii ne vor veni prin weekend candva, care cum poate. Noi nu consideram ca ziua de nastere este cine stie ce eveniment, pentru ca pana la urma n-ai facut nimic ca sa meriti asta, asa ai avut norocul sa te faca mama ta, dar amandoua remarcam faptul ca, in acest an, pentru prima oara din cate imi aduc eu aminte, ziua mea a picat de Inaltare, exact dupa evenimentele care s-au petrecut, si ma gandeam ca este inca un semn frumos din partea lui Dumnezeu”, ne-a spus Teo Trandafir.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO