Carla Bruni si Nicolas Sarkozy vor avea un baietel


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 16:39
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2011 03:05
Categorie: Revista Presei
Carla Bruni si Nicolas Sarkozy

Presedintele francez Nicolas Sarkozy si sotia sa, Carla Bruni-Sarkozy, vor avea un baietel, a declarat Jacques Séguéla, un prieten apropiat al cuplului.

The Telegraph: . Intr-o conferinta de presa la care asista reporterul editiei belgiene a publicatiei Le Soir si la care au participat numerosi reprezentanti ai agentiilor de publicitate, in Malta, Jacques Séguéla, un renumit specialist francez in comunicare si publicitate, a spus ca bebelusul pe care il asteapta Carla Bruni va fi un baietel.

Potrivit spuselor lui Jacques Séguéla, cuplul Bruni-Sarkozy dorea sa aiba un copil inca de la inceputul relatiei, insa nu a reusit acest lucru in prima parte a mandatului prezidential al lui Nicolas Sarkozy. Insa, atunci cand se asteptau mai putin, in opinia lui Jacques Séguéla, Carla Bruni a ramas insarcinata, la inceputul acestui an.

La inceputul saptamanii trecute, tatal lui Nicolas Sarkozy a confirmat pentru revista germana Bild zvonul care circula de cateva saptamani bune in presa internationala potrivit caruia cuplul prezidential francez asteapta un copil. Cu aceasta ocazie, Pal Sarkozy, tatal presedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea ca si-ar dori ca bebelusul sa fie o fetita.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO