Autoritati: Nu a fost niciodata vreo dovada ca Michael ar fi fost pedofil

Michael Jackson

Dupa moartea fiului ei, Katherine Jackson se lupta sa ii pastreze onoarea curata. Aceasta vrea sa demonstreze ca fiul ei nu a avut nicio inclinatie spre pedofilie, iar autoritatile care au studiat cazul par sa fie de acord cu ea.

Radar Online: "Departamentul familiei al Politiei din Los Angeles este de acord cu declaratiile facute de Katherine Jackson, potrivit carora fiul ei nu ar fi avut nicio legatura cu pedofilia. Iar cazurile in care a fost anchetat s-au dovedit a fi bazate pe acuzatii false", a declarat o sursa din interiorul politiei.

Michael Jackson a fost investigat in mai multe cazuri de pedofilie, insa de fiecare data acuzatiile au fost retrase.

"Michael a fost cooperant pe toata durata proceselor. Intotdeauna a fost sincer in declaratiile sale, si nu a ascuns niciodata adevarul in fata judecatorilor", au mai spus aceleasi surse.

People: Arnold Schwarzenegger va reveni pe marile ecrane cu un rol sensibil in drama "Cry Macho" Desi se stie deja de multe saptamani ca fostul guvernator al statului California isi va relua cariera de actor, Arnold Schwarzenegger a tinut sa faca recent o precizare importanta. Actorul de origine austriaca a semnat, intr-adevar, pentru al cincilea film din seria "Terminator", ce va fi regizat de Justin Lin, insa nu acesta va fi filmul care va marca revenirea pe marele ecran a starului hollywoodian. Arnold Schwarzenegger va face acest lucru cu un rol in filmul "Cry Macho". Potrivit presei americane, acest proiect cinematografic si-a fixat drept scop sa ii convinga pe producatorii de la Hollywood, dar si pe spectatori, ca Schwarzenegger nu este doar o masa de muschi in actiune, ci si un actor capabil sa transmita emotii si nuante.

Citește și
Mariah Carey, Nick Cannon
Mariah Carey si sotul ei si-au reinnoit juramintele de credinta
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Daily Mail: Liz Taylor, Michael Jackson si Marlon Brando au fugit in Ohio dupa atentatele din 11 septembrie  Trei dintre cele mai mari vedete ale lumii - Elizabeth Taylor, Michael Jackson si Marlon Brando - au parasit New York-ul a doua zi dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie si au strabatut impreuna, intr-un automobil inchiriat, peste 800 de kilometri, pana in statul Ohio. Temandu-se de un nou atentat, cele trei vedete au vrut sa se refugieze mai intai in New Jersey, a declarat unul dintre fostii asistenti ai cantaretului Michael Jackson. Din New Jersey, ei s-au imbarcat intr-o veritabila "odisee" de peste 800 de kilometri de-a latul Americii, pana cand au ajuns intr-o destinatie misterioasa din statul Ohio.

People: Kelly Preston, sotia lui John Travolta, si fiica lor, se alatura actorului in filmul "Gotti" Preston, care s-a casatorit cu starul din "Pulp Fiction" in 1991, o va interpreta pe Victoria Gotti, iar fiica lor din viata reala, Ella Bleu, in varsta de 11 ani, va da viata personajului Angel Gotti, in filmul "Gotti: Three Generations", in care John Travolta il interpreteaza pe John Gotti. Producatorul Marc Fiore a declarat pentru people.com: "Dragostea si pasiunea dintre John si Kelly le vor aduce un imens beneficiu lui John Sr. (Gotti, n.r.) si sotiei sale". "Au multe in comun. Ambele cupluri au pierdut un copil la o varsta frageda si inteleg prin ce au trecut sotii Gotti cand le-a murit copilul", a mai spus acesta. Jett, fiul lui Travolta si al lui Preston, a murit in 2009 la varsta de 16 ani in urma unor complicatii cerebrale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Se vor casatori in sudul Frantei? Angelina si Brad au renovat o capela
Se vor casatori in sudul Frantei? Angelina si Brad au renovat o capela

Angelina Jolie si Brad Pitt intentioneaza sa restaureze o capela care dateaza din secolul al XVI-lea, situata pe proprietatea lor din Franta, alimentand din nou zvonurile despre o posibila casatorie.

Mariah Carey si sotul ei si-au reinnoit juramintele de credinta
Mariah Carey si sotul ei si-au reinnoit juramintele de credinta

Mariah Carey si sotul ei, Nick Cannon, si-au reinnoit juramintele de credinta, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la spital si a fost condusa de reverendul Al Sharpton, la doar o zi dupa ce au devenit parinti de gemeni.

Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal si casa
Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal si casa

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a relatat intr-un interviu recent felul in care si-a risipit averea in anii '80, cheltuind 20 de milioane de dolari pe droguri, din cauza carora a fost foarte aproape de a ajunge falit.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.