Autoritati: Nu a fost niciodata vreo dovada ca Michael ar fi fost pedofil

Ultima actualizare: 21-06-2012 11:17
Michael Jackson

Dupa moartea fiului ei, Katherine Jackson se lupta sa ii pastreze onoarea curata. Aceasta vrea sa demonstreze ca fiul ei nu a avut nicio inclinatie spre pedofilie, iar autoritatile care au studiat cazul par sa fie de acord cu ea.

Radar Online: "Departamentul familiei al Politiei din Los Angeles este de acord cu declaratiile facute de Katherine Jackson, potrivit carora fiul ei nu ar fi avut nicio legatura cu pedofilia. Iar cazurile in care a fost anchetat s-au dovedit a fi bazate pe acuzatii false", a declarat o sursa din interiorul politiei.

Michael Jackson a fost investigat in mai multe cazuri de pedofilie, insa de fiecare data acuzatiile au fost retrase.

"Michael a fost cooperant pe toata durata proceselor. Intotdeauna a fost sincer in declaratiile sale, si nu a ascuns niciodata adevarul in fata judecatorilor", au mai spus aceleasi surse.

People: Arnold Schwarzenegger va reveni pe marile ecrane cu un rol sensibil in drama "Cry Macho" Desi se stie deja de multe saptamani ca fostul guvernator al statului California isi va relua cariera de actor, Arnold Schwarzenegger a tinut sa faca recent o precizare importanta. Actorul de origine austriaca a semnat, intr-adevar, pentru al cincilea film din seria "Terminator", ce va fi regizat de Justin Lin, insa nu acesta va fi filmul care va marca revenirea pe marele ecran a starului hollywoodian. Arnold Schwarzenegger va face acest lucru cu un rol in filmul "Cry Macho". Potrivit presei americane, acest proiect cinematografic si-a fixat drept scop sa ii convinga pe producatorii de la Hollywood, dar si pe spectatori, ca Schwarzenegger nu este doar o masa de muschi in actiune, ci si un actor capabil sa transmita emotii si nuante.

Daily Mail: Liz Taylor, Michael Jackson si Marlon Brando au fugit in Ohio dupa atentatele din 11 septembrie  Trei dintre cele mai mari vedete ale lumii - Elizabeth Taylor, Michael Jackson si Marlon Brando - au parasit New York-ul a doua zi dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie si au strabatut impreuna, intr-un automobil inchiriat, peste 800 de kilometri, pana in statul Ohio. Temandu-se de un nou atentat, cele trei vedete au vrut sa se refugieze mai intai in New Jersey, a declarat unul dintre fostii asistenti ai cantaretului Michael Jackson. Din New Jersey, ei s-au imbarcat intr-o veritabila "odisee" de peste 800 de kilometri de-a latul Americii, pana cand au ajuns intr-o destinatie misterioasa din statul Ohio.

People: Kelly Preston, sotia lui John Travolta, si fiica lor, se alatura actorului in filmul "Gotti" Preston, care s-a casatorit cu starul din "Pulp Fiction" in 1991, o va interpreta pe Victoria Gotti, iar fiica lor din viata reala, Ella Bleu, in varsta de 11 ani, va da viata personajului Angel Gotti, in filmul "Gotti: Three Generations", in care John Travolta il interpreteaza pe John Gotti. Producatorul Marc Fiore a declarat pentru people.com: "Dragostea si pasiunea dintre John si Kelly le vor aduce un imens beneficiu lui John Sr. (Gotti, n.r.) si sotiei sale". "Au multe in comun. Ambele cupluri au pierdut un copil la o varsta frageda si inteleg prin ce au trecut sotii Gotti cand le-a murit copilul", a mai spus acesta. Jett, fiul lui Travolta si al lui Preston, a murit in 2009 la varsta de 16 ani in urma unor complicatii cerebrale.

Citeste și...
Parteneri