Ashton Kutcher, platit cu "doar" 1 mil. de dolari pe an. Vezi cat lua Sheen

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher este cel care il va inlocui pe Charlie Sheen in serialul "Doi barbati si jumatate". Insa salariul este cu mult mai mic decat cel al lui Sheen, un posibil motiv pentru care producatorii l-au ales.

Radar Online: In ciuda faptului ca a fost numit cel mai popular serial de televiziune din SUA, "Doi barbati si jumatate" se lupta sa revina in topul preferintelor dupa scandalul adus de plecarea lui Charlie Sheen.

Contractul semnat cu Ashton Kutcher pare sa fi adus putina liniste pe platourile de filmare, si speranta ca acesta va reusi sa ridice stacheta la nivelul anteriorului protagonist.

Desi Charlie Sheen era cel mai bine platit actor din televiziune, cu peste 1 milion de dolari pe episod, aceeasi suma o primeste si Ashton, insa intr-un an. Insa daca va reusit sa ridice audienta serialului, Kutcher va primi 20 de milioane pe sezon.

StirileProTV: "The Tree of Life", cu Brad Pitt si Sean Penn a luat Palme d'Or la Cannes Festivalul de Film de la Cannes si-a desemnat castigatorii. De le lista premiatilor n-au lipsit Kirsten Dunst, dar nici Brad Pitt si Sean Penn. 

Citește și
Arnold Schwarzenegger
Amanta lui Schwarzenegger:N-am niciun copil cu fostul sot. Arnold e taticul
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Lista castigatorilor:

Palme d'Or: "The Tree of Life" de Terrence Malick

Marele premiu al juriului: ex-aequo: "Le Gamin au velo" de Jean-Pierre et Luc Dardenne si "Once Upon a Time in Anatolia" de Nuri Bilge Ceylan

Premiul de interpretare masculina: Jean Dujardin ("The Artist")

Premiul de interpretare feminina: Kirsten Dunst ("Melancholia")

Premiul pentru scenariu: Joseph Cedar ("Footnote")

Premiul de regie: Nicolas Winding Refn ("Drive")

Premiul juriului : "Polisse" de Maiwenn Caméra d'Or (film de debut): "Las Acacias" de Pablo Giorgelli Palme d'Or pentru scurtmetraj: "Cross (Cross Country) de Maryna Vroda

Premiul juriului pentru scurtmetraj: "Badpakje 46 (Swimsuit 46)" Wannes Destoop Premiile criticii internationale FIPRESCI: "Le Havre" de Aki Kaurismaki (selectia oficiala) "L'exercice de l'etat" de Pierre Schoeller (Un Certain Regard) "Take Shelter" de Jeff Nichols (Semaine de la Critique)

Premiul juriului ecumenic: "This Must Be the Place" de Paolo Sorrentino

Mentiuni speciale ale juriului ecumenic: "Le Havre" de Aki Kaurismaki si "Et maitenant on va ou?"de Nadine Labaki Un Certain Regard 2011 Marele Premiu Un Certain Regard (ex-aequo): "Arirang" de Kim Ki-Duk si "Stopped On Track" de Andreas Dresen.

Premiul juriului: "Elena" de Andrei Zviagintsev

Premiul pentru regie: Mohammad Rasoulof, pentru "Good Bye" Cinéfondation 2011

Premiul I: "The Letter", de Doroteya Droumeva Premiul II: "Drari", de Kamal Lazraq

Premiul III: "Fly By Night", de Son Tae-gyum Semaine de la Critique 2011 Marel

Premiu Semaine de la Critique: "Take Shelter", de Jeff Nichols Quinzaine des Réalisateurs 2011

Premiul Art Cinema: "Les Géants" de Bouli Lanners Premiul SACD: "Les Géants" de Bouli Lanner

Premiul Label Cinéma Europa: "Atmen" de Karl Markovics "Coup de coeur": "Play" de Ruben Östlund

NMESnoop Dogg va canta la nunta lui Kate Moss Se pare ca fostul supermodel, acum in varsta de 37 de ani, l-a invitat pe Snoop Dogg la nunta sa, pentru a spori atmosfera "de festival". Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta l-ar fi vazut pe Snoop Dogg la mai multe festivaluri de muzica si ar dori ca acesta sa fie prezent si la nunta sa. Frumoasa vedeta este hotarata sa faca din nunta sa "o petrecere memorabila" si, pe lista celor invitati sa cante, s-ar mai afla si Rolling Stones, Led Zeppelin, Kanye West si membrii trupei The Clash, potrivit presei britanice. "Kate vrea o petrecere memorabila, asemanatoare unui festival. Vrea ca acest eveniment sa dureze mai multe zile, in care oaspetii sai sa nu duca lipsa de mancare sau bautura", a declarat un apropiat al vedetei.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Va fi cu noroc. Posh va naste chiar de Ziua Americii
Va fi cu noroc. Posh va naste chiar de Ziua Americii

Cel de-al patrulea copil al fotbalistului englez David Beckham si sotiei acestuia Victoria se va naste in data de 4 iulie, ziua nationala a Statelor Unite, cuplul dorind astfel ca marcheze cei patru ani petrecuti in America.

Amanta lui Schwarzenegger:N-am niciun copil cu fostul sot. Arnold e taticul
Amanta lui Schwarzenegger:N-am niciun copil cu fostul sot. Arnold e taticul

Mildred Baena, amanta lui Arnold  a divortat de sotul ei in 2008, iar in actele de divort specifica faptul ca ea si sotul ei nu au copii impreuna, desi Rogelio de Jesus Baena era trecut ca tatal copilului in certificatul de nastere.

Lady Gaga, incoronata pe Twitter. A atins pragul de 10 milioane de fani
Lady Gaga, incoronata pe Twitter. A atins pragul de 10 milioane de fani

Lady Gaga a devenit prima celebritate ale carei mesaje postate pe Twitter sunt urmarite de peste 10 milioane de internauti, au anuntat reprezentantii acestei platforme de microblogging.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.