VIDEO. Clotilde Armand, jignită de agentul de pază al unui magazin din București. „Panaramă”

Ultima actualizare: 17-09-2020 19:36
Clotilde Armand
Facebook / Clotilde Armand

Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a fost jignită în fața unui magazin din Capitală de un agent de pază, care l-a și amenințat pe unul dintre colegii ei.

Ea a povestit într-o postare pe Facebook întregul incident într-o postare pe Facebook. Ea a mers alături de colegii de partid să împartă pliante electorale la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu. La un moment dat, și-a făcut apariția un agent de pază de la un magazin din apropiere, care a început să o agreseze verbal pe candidata USR-PLUS.

„Toate bune și frumoase până când agentul de pază al magazinul a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ''Panaramă!''. Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că așa vrea el. Evident că n-am părăsit locul pentru că nu eram pe moșia lui. Noi eram pe domeniul public. Între timp a sunat la Jandarmerie și de față cu jandarmii i-a spus unui coleg: ''îți dau o stângă!''. Amenințări și prostie multă. Comportament mizerabil. Bon. Acum, din toată această nefericită întâmplare aș vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu purta mască de protecție până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în fața acelui magazin și voi vorbi cu cetățenii. E dreptul meu și nu mă las intimidată de prostia agresivă”, a povestit ea într-o postare pe Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO