Victor Ponta: PSD-ul nu poate sa il sustina pe Marian Sarbu

26-02-2010 00:00

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca a inteles punctul de vedere al lui Marian Sarbu, dar ca partidul nu poate sustine legile pensiilor si salarizarii unitare si a precizat ca usile PSD raman deschise in ambele sensuri.

Am avut o discutie cu domnul Marian Sarbu. Am inteles punctul sau de vedere. Cred ca si el l-a inteles pe al meu. PSD nu poate sa sustina cele doua legi, privind salarizarea si pensiile.
Victor Ponta
El a precizat ca Marian Sarbu este "atasat" de aceste legi, dar ca PSD nu le poate sustine, mai ales tinand cont de efectele legii salarizarii unitare si de "emotia" pe care a generat-o legea pensiilor.

Presedintele PSD a mai spus ca nu se bucura de plecarea niciun membru al partidului, dar ca usile PSD "raman deschise in ambele sensuri".

Va reamintim ca in urma discutiilor avute cu Victor Ponta, Marian Sarbu si-a dat demisia din PSD. Acesta a spus ca principala sa nemultumire este legata de situatia "destul de suspicioasa" din partid, mentionand ca nu poate avea eficienta in domeniul social, pe care il coordoneaza de 16 ani in PSD, in conditiile in care unii dintre colegi ii cer sa fie impotriva propriilor convingeri.

Mai mult el a spus ca se vede astfel nevoit sa paraseasca PSD, "cu toate regretele". Totodata a declarat ca spera ca PSD sa ramana principalul partid de stanga, dar nu crede ca social-democratii mai pot acoperi integral aceasta plaja electorala: "Sper sa ramana (PSD, nr.r) principalul partid de stanga, dar nu cred ca mai poate acoperi toata plaja de stanga".


VIDEO PROTVPLUS.RO