Victor Ponta a multumit fiecarui ministru in parte, in ultima sedinta de guvern inaintea alegerilor

04-12-2012 13:16

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a multumit fiecarui ministru in parte pentru colaborare, in ultima sedinta de guvern inaintea alegerilor parlamentare

El le-a transmis ca este posibil sa fie stabilita o premiera in istoria politica romaneasca, cu primul guvern in functie care castiga alegerile.

"Va multumesc tuturor pentru aceste sapte luni de activitate. Am fost un guvern cu un mandat cu totul si cu totul special, intr-o perioada extrem de grea pentru Romania si pentru Europa. Ne-am tinut de cuvant cu cele mai multe din lucrurile pe care le-am promis si s-ar putea sa stabilim aceasta premiera in istoria politica romaneasca, sa fim primul guvern in functie care castiga la alegeri increderea cetatenilor. Pana acum, de fiecare data, guvernul in functie fie pierdea alegerile, fie era undeva la limita. Daca vom reusi acest lucru, este meritul tuturor celor prezenti aici, a celorlalti care au muncit si vreau sa va multumesc pentru asta", le-a spus premierul membrilor Cabinetului.

Totodata, Ponta le-a multumit ministrilor si pentru faptul ca au facut parte din primul Guvern de coalitie care nu a avut certuri sau scandaluri interne in cele sapte luni de guvernare.

Premierul a trecut in revista realizarile fiecarui membru al Cabinetului si a enumerat cateva dintre obiectivele atinse de acesta. Astfel, el a enumerat, printre altele, angajarea absolventilor de la Academia de Politie, reintregirea unor drepturi luate de fostul Executiv, alocarea de ajutoare sociale, achizitionarea avioanelor multirol, vanzarea licentelor de telefonie 4G, finalizarea autostrazilor A2 si A3, deblocarea Progamului Operational Sectorial de Mediu, deschiderea unor heliporturi pentru SMURD, precum si rezolvarea unor probleme din educatie.

"La Educatie, doamna ministru, va multumesc ca ati rezolvat problema lasata de toti nebunii dinainte cu scoala pregatitoare, cu scolile cu gandaci, bursele doctoranzilor", i-a spus premierul Ecaterinei Andronescu.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, ca realizari, a amintit anularea contractelor cu baietii destepti din energie si a spus ca va plati integral salariile la Oltchim.

La randul sau, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a precizat ca cea mai mare realizare a sa este aceea ca l-a determinat pe Ponta sa fie primul sef de guvern preocupat in mod constant de problemele agriculturii.

"Si de animale. Da, dar acolo vorbeste si presedintele", a completat Ponta, moment in care toti cei prezenti au izbucnit intr-un hohot de ras.

Mai multe informatii despre candidati si partide in sectiunea ALEGERI PARLAMENTARE 2012

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26