"Victor Ponta a dormit doua saptamani in gara, la Paris". Declaratia mamei premierului

01-03-2013 07:35

Victor Ponta

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a relatat ca fiul ei a dormit "vreo doua saptamani in gara din Paris", in timpul unei "aventuri de adolescent", cand acesta avea 17-18 ani, fiind plecat in Franta intr-o tabara.

Victor Ponta era decis sa ramana acolo, dar a revenit in tara dupa opt luni, scrie Mediafax.

"A fost o aventura de adolescent curajos, nu zic rebel. Era vedeta liceului, a fost ales sa mearga intr-un schimb de experineta intr-un liceu din Franta, la Nantes.

Avea 20 de dolari in buzunar, iar dupa ce terminat tabara a spus ca nu concepe sa se intoarca acasa fara sa vada Parisul. Avea 17 ani, a implinit 18 ani la Paris", a spus mama premierului, Cornelia Naum, la Antena 3.

Ea a precizat ca a avut o discutie cu fiul sau, in care i-a spus sa mearga la Paris, sa "doarma doua nopti in parcurile superbe" si sa se intoarca in Romania.

"A ramas opt luni la Paris, eu m-am dus la el in noiembrie sa-l vad, avea o garsoniera, o mansarda, langa gara, serviciul oficial la (...) un fel de McDonalds, avea carnet de cercuri. L-am convins sa se intoarca. (...) A venit in februarie, si-a dat tezele, bacul, l-a luat", a spus mama lui Victor Ponta.

Intrebata de moderator cate nopti a dormit Victor Ponta in gara din Paris pana sa aiba bani de mansarda, mama sa a precizat: "In gara a dormit vreo doua saptamani, a avut nevoie de cineva care sa-l ajute".

"A fost o experienta deosebita. A inteles ca nu era momentul atunci. Prin faptul ca dupa 22 de ani s-a intors la Paris si a fost intampinat cu covorul rosu s-a dovedit ca a avut dreptate si ca aici e locul lui", a mai spus Cornelia Naum.

Ea a mai aratat ca Victor Ponta nu vorbea deloc franceza cand a ajuns la Paris, invatand limba in timpul sederii in Franta.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO