Vasile Blaga: Basescu nu a incalcat Constitutia, pe cand Ponta si Antonescu o incalca in fiecare zi

Ultima actualizare: 04-11-2012 00:19

"Nu urmariti decat sa va insusiti si ultima dintre institutile statului pe care nu ati pus inca mana''. Sunt acuzatiile dure lansate de democrat-liberali catre colegii lor de la putere.

Asta, dupa ce intr-o incercare nereusita cei de la PDL au vrut sa amane discutiile pentru suspendarea presedintelui, pe motiv ca nu ar fi fost trecute pe ordinea de zi a sedintei de vineri.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat in plenul Parlamentului ca demersul USL de suspendare a presedintelui Basescu este "ipocrit si hilar" si a facut apel la parlamentarii UNPR, UDMR si minoritati sa se "trezeasca" si sa nu puna umarul la rasturnarea democratiei.

"Domnul Basescu nu a incalcat Constitutia, pe cand Victor Ponta si Crin Antonescu o incalca in fiecare zi", a spus Blaga, mentionand ca grupurile parlamentare ale PDL vor vota impotriva suspendarii sefului statului.

Vasile Blaga a mai spus ca Victor Ponta este premierul "copy paste", ca acesta impreuna cu Crin Antonescu trec in aceste zile "cu senilele" peste Romania si ca prin suspendare acestia vor sa doboare ultima institutie care nu este la "cheremul" lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO