Udrea, dupa meciul cu Nastase: Ma simt deja o mare tenismena!

Dată publicare: 05-06-2009 00:00
Dată actualizare: 10-05-2012 07:15


Elena Udrea joaca tare! Hotarata sa promoveze Romania in lume, doamna ministru i-a tinut piept marelui Ilie Nastase, intr-o partida demonstrativa de tenis, organizata in fata primariei din Paris.

 

 

"La un moment dat, l-am confundat cu voleiul pentru ca dadeam mingile prea sus", a spus Elena Udrea, care si-a facut si cativa fani.

A venit timpul ca si Romania sa iasa pe piata internationala a destinatiilor turistice, sa arate cat de frumoasa este, cate lucruri minunate de vizitat are.
Elena Udrea, ministrul turismului
De la tocuri inalte si costume impecabile, Elena Udrea a trecut vineri la o tinuta lejera: pantaloni de trening, tricou si sapca, desi multi sperau sa poarte un echipament autentic de tenis, cu fustita.

Gata sa-si verifice rezistenta fizica, doamna ministru l-a provocat pe Ilie Nastase la o partida de 10 minute, fara sa se teama ca asul de la Roland Gaross si US Open o sa castige lejer.

Spectacolul sportiv a fost doar un fragment din cele petrecute vineri la Paris, unde s-a lansat campania de promovare a Romaniei, in urma careia Ministerul spera ca ademeneasca din ce in ce mai multi straini.

La eveniment a fost prezenta si Nadia Comaneci. Gimnasta apare si intr-un clip care a rulat toata ziua in capitala Frantei.

Cativa parizieni care au trecut pe langa standul Romaniei s-au bucurat de muzica si de dansurile populare de pe la noi. Speram ca i-am si convins.


VIDEO PROTVPLUS.RO