Traian Basescu isi anunta mutarea "cu acte" la PMP din toamna. "Mi-am luat arhiva din Modrogan, o voi duce la partid"

Ultima actualizare: 22-07-2014 07:00

Președintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sinaia, ca asteapta de la PMP ca, atunci cand isi incheie mandatul de sef al statului, sa il primeasca ”in sediul central”.

Ce astept eu de la acest partid? Ca dupa ce imi termin mandatul sa ma primeasca in sediul central”, a spus Basescu la Congresul Organizației de Femei a PMP, care s-a desfasurat la Sinaia.

Vreau sa transfer partidului toata experienta ca om politic, cunostintele in politica interna si externa si gestionarea unei tari. Sunt convins ca pot ajuta partidul foarte mult sa se aseze acolo unde ar trebui sa se aseze ca partid nou: un partid nou care sa preia tara de unde este acum”, a continuat Traian Basescu. El a mentionat ca nu doreste sa ”copleseasca” partidul cu personalitatea sa.

Acesta a adaugat ca, vineri, si-a luat arhiva personala - cu documente din perioada in care era ministru al Transporturilor - din sediul PDL din Modrogan 1, spunand ca o va muta la PMP.

Traian Basescu a vorbit despre ”actualul PNL din Modrogan 1”. El a spus ca vineri si-a luat arhiva personala, pe care o are din perioada in care era ministru al Transporturilor, si pe care o tinea in sediul PDL din Aleea Modrogan 1. Traian Basescu a spus ca si-a luat arhiva din Modrogan, fiindu-i teama ca va veni Crin Antonescu in biroul respectiv.

Inca era o legatura a mea cu partidul, stiam ca o sa o iau candva, nu eram hotarat sa o iau atat de repede, insa, afland concesiile uriase și modul in care PDL a fost pus pe tava, am hotarat sa o iau ieri (vineri - n.r.) si o s-o mut la PMP”, a adaugat Traian Basescu. PDL și PNL au decis sa fuzioneze, viitorul partid urmand sa se numeasca PNL si sa aiba sediul in Modrogan 1.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO