Traian Basescu: Fiica mea are un apartament cumparat cu bani cinstiti

Ultima actualizare: 28-08-2012 10:14

Presedintele Traian Basescu a acuzat, luni seara, o campanie declansata impotriva familiei prezidentiale, in special impotriva Ioanei, fiica cea mare a presedintelui.

Nimeni nu este mai presus de lege, nici macar familia sefului statului, a mai spus Traian Basescu.

In ceea ce priveste situatia din Republica Moldova, presedintele Traian Basescu a declarat ca presedintele Vladimir Voronin incearca sa ridice o cortina de fier pe Prut si aduce acuzatii nefondate Romaniei.

Basescu a mentionat ca a-i fi raspuns "peste gard" lui Voronin ar fi fost chiar jocul in care acesta ar fi vrut sa intre Romania.

In alta ordine de idei, Traian Basescu a respins afirmatiile conform carora ar ordona arestari, referindu-se la cazul lui Adrian Nastase, care l-a acuzat ca i-a facut dosare si precizand ca actiunea a plecat de la "turnatoriile" fostilor colegi de partid, printre acestia numarandu-se Sergiu Sechelariu.

Basescu a declara ca nu pune verdicte nici in cazul lui Cornel Penescu, al lui Gigi Becali sau al lui Puiu Popoviciu, dar "se pare ca sunt moguli care au intrat in trepidatii ca se poate intampla sa fie si oameni bogati retinuti".

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO